Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

SNAP îl desființează pe Andreica, liderul EUROPOL: Băi, Cosmine

sigla snap

UPDATE: Liderul EUROPOL, sătmăreanul Cosmin Andreica, neagă că acest text ar face referire directă la el.

”Totodată, din conținutul textului preluat, nu reiese că este vorba despre mine, deoarece nu conține un nume, ci doar un prenume și nici nu este asimilată vreo poză cu mine”, precizează Cosmin Andreica. 

Se pare că între sindicatele din Poliție există o stare foarte tensionată. Recent, un membru al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) a postat, sub formă de pamflet, pe contul oficial de Facebook al SNAP, un mesaj prin care pur și simplu îl desființează pe liderul EUROPOL, sătmăreanul Cosmin Andreica.

Mesajul, care începe cu ”Băi, Cosmine”, este cât se poate de dur și îl prezentăm în totalitate, exact așa cum a fost postat.

”Băi ,Cosmine….
Băi, Cosmine, iți aduci aminte când te-am luat de la Satu Mare, dintr-o comună uitată de lume, ce mic, dezorientat și cercetat disciplinar erai? Iți amintești când te-am luat și te-am adus in București și nu știai punctele cardinale ?!
Băi, Cosmine, ai uitat că ți-am găsit și ți-am plătit chiria în București atâția ani?! Tu ai uitat să-mi mai dai banii înapoi.
Băi, Cosmine, îți amintești când soția unui coleg ți-a făcut curățenie și ți-a mobilat apartamentul închiriat? Tu , în loc de mulțumire ai bârfit-o pe ea și pe soțul ei….
Băi, Cosmine, ai uitat că te-am primit în casa mea, te-am pus la masa mea și te-am respectat și te-am hrănit ca pe copilul meu?! Tu mi-ai fotografiat casa și ai postat apoi fotografiile.
Băi, Cosmine, ai uitat că ți-am oferit toate condițiile de lucru și nu te-a deranjat nimeni? Tu nu ai avut niciun rezultat… zero barat, dar ai fost plătit.
Băi, Cosmine, ai uitat că mergeai dupa mine la toate întâlnirile? Abia mai puteam deschide o ușă din cauza ta. Tot timpul aveai de rezolvat avantaje personale.
Băi , Cosmine, ai uitat când mă mințeai că mergi să discuți cu polițiștii pe la Secții și tu te duceai să lucrezi la Decathlon? Nu am crezut până nu te-am văzut eu, iar atunci te ascundeai printre rafturi ca un șobolan.
Băi, Cosmine, atunci mi-am dat seama că tu ai pus întotdeauna interesul personal mai presus de problemele polițiștilor. M-a implorat o persoană apropiată ție să te iert și să-ți mai dau o șansa chiar dacă minți cum respiri.
Băi, Cosmine, ai uitat că organizația ți-a plătit asigurarea de sănătate la o clinică de lux?
Băi, Cosmine, ai uitat că am descoperit că ai încasat norma de hrană și de la Sindicat și de la IPJ Satu Mare? Sper că ai returnat- o așa cum ai promis ..
Băi, Cosmine, ai uitat când ai mințit că pleci la Vâlcea să reprezinți interesele polițiștilor? Iar noi am descoperit Loganul sindicatului fără numere de înmatriculare în parcarea locuinței tale. Un adevărat infractor procedează așa.
Băi, Cosmine, ai uitat că singur te-ai dat afara din sindicat!
Băi, Cosmine, ai uitat!Ai uitat discuția cu părinții tăi când te-am luat de la Satu Mare , când ți-au spus să mă respecți și să nu mă minți ..dar tu, Cosmine, nu ai ascultat sfatul lor !!!
Băi, Cosmine, cât crezi că mai ține manipularea ordinară pe care o practici și cât crezi că te vor mai ocroti cei pe care îi servești astăzi fără succes?Ai copiat numele unei instituții și l-ai pus la un sindicat.
Atât poți.
p.s. Nu mușca mâna care te-a hrănit! ( Doar dacă ești turbat..)
p.s2. Iubesc trădarea, dar urăsc trădătorii!
p.s3.Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia!
Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.”

Sursa: https://www.facebook.com/www.SNAP.Romania.Official/posts/683565825155374

6 comentarii

  1. Politist. Adjectiv. Răspunde

    Băi,toți sunteți pe acelasi palier !!Practic ce ați facut voi,inafara de a le lua banii sub forma de “cotizatie”,pentru polițisti?Nimic!!Ii sufocati cu sumedenie de sindicate,dar cand e vorba sa le aparati drepturile,si aici ma refer la anul 2010 cand au fost pusi pe liber mii de polițisti,plus ca l-i s-au taiat si salariile,ati stat impasibili si ati privit cum sunt dați afara iar ceilalti cu cateva sute de lei minus in buzunar!!Sunt fraieri politistii ca nu va iau de guler si sa va traga cate un sut in dos si sa se “scape” pe multimea de sindicate aparute ca ciupercile dupa ploaie !!La munca cu voi,ca de “predicatori” e plina lumea !!!!

  2. Marcel Răspunde

    Domnu Cosmin va rog sa nu fiți Ada arogant și pline de sine ca se înfunda nu peste mult țeavă.

  3. Taut Răspunde

    E un escroc impreuna cu unchiul sau ( fost primar de comuna ) !!!

  4. viorel Răspunde

    Domnu asta de la EUropol se desfiinteaza personal! Jalnica postare, jalnic reprezentant Europol! Du-te ma, lingau platit din cotizatii care astepti recunostinta vesnica! Sau mai bine, impusca-te!

  5. viorel Răspunde

    Scuze, dobitocu plangaciios e de la SNAP! Cum am putut sai confund pe comunistii astia??

  6. dutu Răspunde

    acel pamflet este scris de nemuritorul Mandache un osandit din moldova care alearga dupa grade si interese si care este sluga comandantilor de politie,nu a rezolvat niciodata nimic pt politisti doar interese personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.