Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Un nou supermarket la Satu Mare. Unde urmează să fie construit (FOTO)

penny3Reprezentanții unui important lanț de magazine din România are în intenție să deschidă, în acest an, un nou supermarket la Satu Mare. Deși mai sunt încă două astfel de magazine în oraș, Penny Market are în vedere să deschidă încă unul pe bulevardul Cloșca nr. 47.

Noul magazin ar urma să fie deschis în imediata vecinătate a sensului giratoriu dintre bulevardul Cloșca și strada CA Rossetti. Acest magazin va avea și un raion de carmangerie.

Publicul interesat este invitat să participe mâine, cu începere de la ora 12.00, la sediul Primăriei Satu Mare, la o dezbatere publică privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal la noua investiție ce urmează a fi realizată la Satu Mare.

2 comentarii

  1. vadsipricep Răspunde

    Stiu ei ce stiu dar parerea mea este ca cei din
    zona tot la Nicovit si Kaufland o sa-si faca necesarul.

  2. Adi Răspunde

    Din punctul de vedere al locatarilor din blocul 45 nu va fi amplasata bine constructia magazinului deoarece acesta va fi proiectat exact cu spatele în fata blocului.Doamne chiar nu gandeste nimeni in primărie.Cum sa privezi atat-tea locatari si sa accepti o constructie atât de aproape una de alta.Este o totală inconstientă si batjocura din partea celor care aproba asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.