Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Arme confiscate de polițiști la Satu Mare. Care a fost motivul

armaO pușcă și un pistol cu aer comprimat au fost confiscate de la un deținător legal, după ce valabilitatea permisului de armă i-a expirat și nu a depus armele și muniția la un armurier autorizat.

În data de 19.02.2017, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase,  în baza unui plan de acțiune naţional, au desfășurat activități  pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale de către  deţinătorilor legali de arme.

Astfel, a fost depistat un bărbat de 43 de ani din  Satu Mare,  deținător legal de arme și muniții, care nu s-a prezentat în termenul legal pentru prelungirea valabilității permisului de armă, expirat încă din data de 19.09.2013 și nu a depus armele și muniția aferentă la un armurier autorizat în termen de zece zile de la expirarea valabilității permisului de armă.

Cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de nedepunerea armei și a muniției la un armurier autorizat în termenul de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, faptă prevăzută şi pedepsită de art.342, alin.6 din Codul penal.

2 comentarii

  1. Gicu Răspunde

    Asta da!!!! Mare munca de politie.

  2. Vasile Răspunde

    Vau!Asta da captura!Si câti oameni a reusit sa impuste in acesti 3 ani acest detinator legal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.