Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Centura Sătmarului. Primăria cere urgentarea unui HG pentru exproprieri

CenturaÎn această primăvară vor începe lucrările la construirea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare. Primarul Kereskenyi Gabor a afirmat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că s-a solicitat urgentarea elaborării unei hotărâri de Guvern (HG) privind exproprierile pentru centura orașului.
 
Circa 500 de proprietăți trebuie expropriate. Primarul spune că sunt șanse foarte mari ca până în aprilie să fie adoptată hotărârea de Guvern solicitată pentru exproprieri.  Până atunci se fac forări în vederea elaborării studiului geologic. 
 
Primarul Kereskenyi are convingerea că centura Sătmarului va fi realizată. Doar pentru lucrările ce vor fi executate în acest an, Guvernul a alocat suma de 137 de milioane de lei. 
 
 

2 comentarii

  1. IoBag Răspunde

    Doamne ajută!

  2. GB Răspunde

    Sper să arate și în realitate ca pe hartă, fără nici o curbă în plus deoarece avem experiența drumului de ocolire Lazuri-IAS( doamne! 13 curbe)care șerpuiește amețitor pe 3-4 km, peste canal și printre stâlpii de înaltă tensiune, îngust și cu ieșire în DN 19A improprie. O lucrare care poate fi catalogată”așa NU”.(aspecte reclamate și de actualii aleși locali și județeni la momentul inaugurării, considerent care îi obligă să am speranțe la”așa DA”). Baftă și bogdaproste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.