Ultima actualizare: azi, 09:44

Locale

Cioban arestat în județ. A lăsat mioarele și s-a pus pe furat

arestat-batranUn cioban de 34 de ani din județul Arad, a fost arestat de polițiști. Acesta a lăsat mioarele și s-a pus pe furat, fiind bănuit de comiterea unui furt pe raza județului Satu Mare.

Polițiștii Secției  Rurale Petreşti, în urma activităților specifice desfășurate și în urma examinării și analizării de către criminaliști în sistemul AFIS a urmelor papilare relevate cu ocazia cercetării la fața locului, au identificat  un bărbat de 34 ani, din comuna  Şintea Mare, județul Arad, îngrijitor de oi pe raza comunei  Santău, ca fiind principalul bănuit în comiterea unui furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că  în data de 16.02.2017, ar fi pătruns prin dislocarea țiglelor de pe acoperiș și distrugerea tavanului din rigips, într-un imobil din localitatea Horea, de unde a sustras diverse bunuri.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia și pentru recuperarea prejudiciului, estimate la valoarea de 1000 lei.

Un comentariu

  1. GB Răspunde

    Bravo poliţiştilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.