Ultima actualizare: ieri, 22:02
Locale

Coafurile sătmărencei Adriana Popescu au făcut furori la Belgrad (FOTO)

belgradCoafurile sătmărencei Adriana Popescu au făcut furori la Belgrad, unde au fost prezentat în cadrul unui show.

Hairstylistul Adriana Popescu a participat , în acest week-end la show-ul ”Wedding Hair Days”, de la Belgrad, eveniment care are la bază frumusețea și creativitatea în ceea ce privește părul și coafura. Organizatorii evenimentului, publicul și hairstyliștii veniți din mai multe țări europene, au fost extrem de impresionați de creațiile sătmărencei.

Pentru Adriana Popescu, prezența la acest show ca unic reprezentant al României a fost nu doar un pas înainte înspre excelență în carieră, ci și un moment pe care nu îl va uita niciodată. Faptul că atâția oameni experți în acest domeniu au apreciat munca și creația sa, i-au oferit acesteia, pe lângă clipele de neuitat, mai multă speranță și putere de muncă.

”A fost din nou o experienţă deosebită prezenţa la Belgrad, în cadrul unui eveniment de impact, cu specialişti în acestui domeniu, din Italia, Franţa, Ungaria, Serbia și Croaţia. Ca unic reprezentant al României, a fost o onoare pentru mine să fiu pe scenă şi să prezint în faţa lor lucrări care mă caracterizează şi sunt expresie a creativităţii mele. A fost o premieră şi pentru mine să lucrez pe scenă în direct două coafuri de mireasă, alături de Alina Marchiş, colaboaratoarea mea pe partea de make-up. E o senzaţie specială să ştii că atâţia oameni care au ceva de spus în acest domeniu iţi urmăresc toate mişcările şi, având în vedere reacţiile lor, chiar apreciază ceea ce faci”, a spus sătmăreanca.

Momentul care a impresionat cel mai puternic a fost defilarea modelelor îmbrăcate în ținute din păr natural. Adriana Popescu spune că acel moment a fost un real succes atât pentru ea, cât și pentru întreaga sa echipă.

”După prezentarea celor două coafuri de mireasă, au intrat ca moment culminat modelele agenţiei Trust Models îmbrăcate în ţinute din păr natural Bueno Bia care au făcut din nou senzaţie şi au fost asaltate de cei prezenţi, toţi se ridicau să facă poze, să filmeze chiar în timp ce fetele defilau. La fiecare prezentare ştiu că totul a fost OK în momentul în care „pierd” modelele între persoanele care vor neapărat să le fotografieze”, a spus hairstylistul Adriana Popescu.

După fiecare eveniment la care participă, notorietatea sătmărencei este în continuă creștere, astfel că viitorul se arată a fi unul plin de evenimente pentru Adriana Popescu. În ceea ce privește evenimentul de anul viitor de la Belgrad, sătmăreanca a primit a treia invitație din partea sârbilor pentru a îi onora cu prezența și în anul care vine.

”Am primit invitaţie din partea organizatorilor şi pentru evenimentele de anul viitor de la Belgrad şi sper ca până atunci să pregătesc din nou ceva deosebit. Viitorul apropiat se arată destul de ocupat pentru mine: în martie voi avea o prezentare în Ungaria, în aprilie sunt invitată în Polonia ca membru al juriului în cadrul unui eveniment din domeniu şi tot în aprilie la Baia Mare pentru emisiunea „Bravo ai stil”, apoi în mai vine „Festivalul designerilor din România” la Bucureşti”, a adăugat Adriana Popescu.

Împlinită și plină de recunoștință, sătmăreanca noastră dorește le transmită mulțumiri tuturor celor care i-au fost alături și au sprijinit-o  în aceste momente frumoase din viața ei.

”Doresc să mulţumesc pe această cale tuturor care au fost din nou alături de mine: extensii naturale Bueno Bia Romania, modelele Trust Models Satu Mare, rochiţele de mireasă Angel by Karina Boutique, accesorii mireasă Cristian Style, Alina Marchis – makeup, Oli Marchis – foto”, încheie Adriana Popescu.

Foto: Oli Marchiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Taxa de salubrizare nu creşte la Satu Mare. Se bagă însă o taxă în plus

După mai multe discuţii şi analize din punct de vedere juridic, reprezentanţii Primăriei şi cei ai operatorului de salubritare par...

Închide