Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Groapa de pe pod. Primarul ne ia la mişto/apreciază: Specialişti devotaţi!

groapa1Primarul Kereskenyi Gabor a dat asigurări, în cadrul conferinţe de presă de astăzi, că este la curent cu problema gropilor din oraş şi că imediat ce vremea va permite se va interveni. El a făcut şi câteva aprecieri la adresa PortalSM, pe care vă lăsăm să le interpretaţi dvs.

Am semnalat cazul AICI şi i-am prezentat soluţia AICI.

“Sunt nişte portaluri care semnalează, pot să spun ca nişte specialişti devotaţi, aceste fenomene cu care ne confruntăm în momentul de faţă. Poate nu ştiţi, nu credeţi, dar şi noi suntem conştienţi de această situaţie. Chiar pentru acest fapt an inclus pentru întreţinere şi reparaţii străzi, o sumă de 21,4 milioane lei. Chiar astăzi am discutat ca suna să fie şi mai mare, să fie raportată la cerinţele reale, deci 23 de milioane, va creşte undeva cu 10% din totalul bugetului nostru pentru funcţionare. Vom interveni pe o suprafaţă de 250.000 mp de carosabil, ceea ce nu s-a întâmplat de şase ani”, a declarat primarul.

De altfel, city managerul Maskulik Csaba a spus că există o tehnologie nouă, după cum “scriu unii” (aluzie tot la PortalSM), şi că este în tratative cu firma respectivă pentru a se putea interveni sub 10 grade Celsius.

“Ştim că sunt gropi, dar nu se poate interveni. Dacă am intervenit anul trecut în noiembrie am zis că intervenim cu bună ştiinţă că vor ţine o lună sau două luni, dar a fost absolut necesar ca cele 200-300 mp de gropi să le astupăm. Nu se poate acum interveni. Există o tehnologie nouă, cum mai scriu unii, suntem în discuţie cu firma respectivă, cred că într-o săptămână două vom încheia un contract cadru cu dânşii şi atunci se va putea interveni şi la temperaturi şi mai mici de 10 grade“, a spus Maskulik.

Trecând peste mici supărări, cert este faptul că a doua zi după publicarea articolului cu roata distrusă în groapa de pe pod, aceasta a fost astupată. Altfel, mai stătea până “vremea permite”.

Felicitări tuturor sătmărenilor care au avut o reacţie, astfel s-au mişcat lucrurile!

Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

 

11 comentarii

  1. cetațean Răspunde

    Doar de aceea îl plătim din banii noștri, ca să ne ia la mișto! Măcar să ceară să fie semnalizate cumva acele gropi, până se poate asfalta. E atât de simplu, voință să fie!

  2. Norick Răspunde

    Da’ primaru’ anterior nu v-a luat la misto ?? 🙂
    Sau a imprastiat ceva cioante sa va astupe gura ? 😛
    Slaba incercare… 😉 😀

    • Mai rău nu se poate Răspunde

      Ba si Chelu ne-a luat la mișto,dar uite ce a pățit.Sper ca si Betivanu ratat sa aibă aceiași soarta.Si când m-a refer la soarta m-a gândesc la DNA nu la faptul ca a pierdut alegerile.Cam stranie coincidenta ca tu ai zis ca roata e expirata si apoi Bețivul satului mare a preluat-o pe Facebook !!! Sunteți tovarăși de beție sau unul si același?

      • Norick Răspunde

        Sa stii , ca si eu m-am gandit la asta. Adica ca mi-a furat idea…:-) Dar cert este ca adevarat. Restul, cu betie numai rautate din partea Ta… ,-)
        P.S. cu cei patru ani in schimb ai dreptate: daca nu se misca bine ,sa vina altul… 😉 🙂

  3. M Răspunde

    Ma da mai puteti instiga la ura? Chiar asa rau va pare ca nu mai primiti bani de buzunar de la primarie?

  4. Alin Dura Răspunde

    Marea problema este ca presa nu mai primeste bani publici sa spele imaginea alesilor… Ceea ce este forte bine! Domnule primar: vrem sa faceti public cat a platit primaria pentru fiecare “organ de presa” in parte in ultimii ani!

  5. popescu dan Răspunde

    Despre ce vorbim ,,intretinere si reparatii 23 milioane,, Stimate primar e vorba de noul pod reabilitat.Cred ca d-voastra traiti intro lume virtuala, nici nu ma mira la euforia bahica pe care o traiti non stop. Acesti bani nu sunt pt o lucrare care este in garantie(bani publici),ci despre infrastuctura municipilui SATU MARE (a nu se confunda cu Debrecin)

  6. Masculică o are mică Răspunde

    Când a fost propus de city manager Masculică era prezentat de către prietenul de beție Gabor ca fiind un individ cu multă experiența in administrația publica.Păi bine Masculică o ai tare mică ,mititică cât o de-aia de furnică,Experienta,daca tu nu sti ca iarna îngheață ,se fac gropi,unele imense care trebuie astupate si cum 10 grade vin abia prin Martie -Aprilie exista metode alternative pentru astuparea acestora.

  7. Cris Răspunde

    Este rara o natie ca a noastra pe pamant!!
    Anii trecuti cand Tehnic Asist facea reparatii cu mixtura stocabila iarna ati sarit toti in sus ca vai ce fac astia….nenorocire,tragedie!!hotii , fura!!!! iar acum tam tam ca nu se mai face asa ceva.Pai mai oameni buni cand ne revenim si noi ???

  8. Țurcanu Răspunde

    Pe Amațiului colț cu Ambudului(pe lângâ multe alte gropi) este una uriașă de te poți ascunde întrânsa.

  9. mirela Răspunde

    Nu va mai luati de primar, atat poate el! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.