Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Hoți prinși de proprietari în flagrant. Polițiștii i-au săltat

hoti-minoriDoi hoți, din care unul minor, au fost suprinși de proprietari în timp ce furau. A fost solicitată intervenția polițiștilor care i-au săltat. 

Astfel, în data de 06.02.2017, în jurul orei 11:00, polițiștii de la Postul de Poliție  Mediesu Aurit, au fost sesizați telefonic de către administratorul unui magazin mixt din localitate, despre faptul că a surprins în magazin o persoană de sex masculin. Acționând în scurt timp, polițiștii au identificat la locul faptei un bărbat de 44 de ani din Medieșu Aurit. Din cercetări, a rezultat că cel în cauză ar fi pătruns în magazin folosind chei potrivite, cu intenționa să sustragă bunuri. motiv pentru care în present este cercetat pentru tentativă la furt calificat.

Și polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au reușit, în cursul zilei de ieri, identificarea și prinderea unui minor de 16 ani din Satu Mare, la solicitarea unui  proprietar  de pe strada Barițiu care l-a  surprins pe acesta în locuință, în timp ce încerca să sustragă bunuri.  Și pe numele minorului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.