Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Imaginile protestului de sâmbătă seara (FOTO)

protest satu mare 04 (96)Fără niciun dubiu, protestul de sâmbătă seara a fost unul dintre cele mai mari care au avut loc vreodată în Satu Mare. Conform estimărilor, au fost cu 1.000 de participanți mai mult decât la mitingul de vineri seara.

Sătmărenii au demonstrat astfel că se pot uni pentru o cauză comună.

Pe zi ce trece sloganurile au fost tot mai bune, “dotarea” cu pancarte s-a îmbunătăţit constant. Şi mult mai important au arătat că ştiu să protesteze paşnic, şi nu mai sunt dispuşi să înghită orice le dictează politicienii.

 

4 comentarii

  1. vio Răspunde

    P N L aceeasi M I Z E R I E

  2. avocat Răspunde

    Dacă spiritul civic ar fi mereu activ, multe s-ar îndrepta în această țară, în viața noastră.

  3. eu Răspunde

    Presedintele Iohannis a iesit in fata poporului roman sa anunte un fals. Si-a luat blana de patriot si a anuntat cumplita veste a fuzionarii DIICOT cu DNA, apoi a incheiat, ca un propagandist, cu: ,, Jos mainile de pe DNA! ,,. Trecem deocamdata peste faptul ca, din toate informatiile pe care lumea le-a aflat, DNA este obedienta presedintelui si in nici un caz PSD sau PNL. Din pacate, presedintele i-a inselat pe tinerii iesiti sa isi exprime revolta, directionandu-le sentimentele catre PSD ( un pardid pe care si ei si eu nu-l suportam), pentru ca el presedintele sa-si spele mainile care ii stau si pe DNA si pe SRI, chiar si pe CSM. Dar asta e alta poveste, lipsita, din pacate, de forta politica pregatita sa demonstreze si sa il acuze public si oficial. PSD tremura in aceste zile, fapt care l-a impins pe presedinte sa le mai puna in carca un neadevar. Ca anticoruptia (instrument prin care isi strange adversarii cu usa) urmeaza a fi sugrumata prin unificarea DIICOT cu DNA, pusa la cale de sasaitul si antipaticul ministru al justitiei. Iar dumneavoastra domnule presedinte, patriot, anticorupt si moderator, ati iesit la microfon pentru a zice ,, Jos mainile de pe DNA!,,.
    Presedintele stie foarte bine ca , fara DNA si fara SRI este un presedinte NUL. Nul, mediocru, dar periculos, care musca din prima dezinformare care-i ajunge sub nas, care agita lumea in numele unei alegatii.
    Daca va uitati mai atent seful statului, nu cunoaste anumite detalii despre justitie. Ce tradeaza acest ,, Jos mainile de pe DNA!,,, faptul ca nu intelege mare lucru de ce se intampla in justitie, sau faptul ca varfurile ei ii sunt devotate? Ca sa nu zic ca, asa cum DNA se bucura sa stati cu mainile pe ea, acelasi lucru s-a petrecut si in perioada in care ati coabitat si cu Livia Stanciu domnule presedinte?
    Ma asteptam la aceste presedinte sa revigoreze politica externa a Romaniei, sau macar a relatiei tarii noastre cu Germania. M-am inselat. Cu Germania a ramas si s-a rezumat la un telefon, iar relatiile cu restul lumii le-a neglijat, ca sa nu zic ingropat. Nici nu avea cum sa faca mai multe in cele 3 – 4 zile de munca pe saptamana pe care le petrece la Cotroceni. A izbutit in schimb sa distruga PNL si sa destabilizeze scena interna. S-a folosit din plin de tristetea si nefericirea de dupa Colectiv pentru a se instala nenorocitul de guvern ci ca ,, al meu,, dupa cum spunea chiar el, iar acum se pare ca e gata printr-o diversiune sa demoleze rezultatul votului din 11 decembrie pentru a-si pune un alt guvern ,, al meu,,. Nu stiu cati oameni il considera responsabil de agitatia starnita in aceste zile. Dar faptul ca in vazul tuturor sa inserat intr-o demonstratie ilegala si, pret de cateva minute, hoteste, fara sa-si asume raspunderea, s-a strecurat intr-un mars pe care si-l dorea urias (si asa a devenit!?) il face pe presedinte responsabil de tot ce a urmat.Si, in acelasi timp, se arata, celor care au luciditatea de al analiza, SI CINIC, SI EGOIST, SI GOL, SI AMATOR IN POLITICA, SI DISPERAT DE PUTERE, SI CAPABIL DE ORICE SPRE A O DOBANDI. Imi pare rau sa o spun…. dar NU ESTE PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR…..

    • cârcotaş Răspunde

      @eu…O fi preşedintele amator dar nu are nici o legătură cu trendul crescător al manifestaţiilor.O fi fost guvernul legitim la instalare dar după emiterea ordonanţei PSD a scăzut în încredere sub 30%(conform presei).Ce instrument democratic să foloseşti când se produc deviaţii de o asemenea gravitate?Ca în marţea neagră guvernul PSD-ist a călcat bunul simţ în picioare fără să-i pese de ţară!Mi se pare normal ca preşedintele să ia atitudine.Cine să o facă?Poate că a riscat în mod conştient de riscul de a fi suspendat şi atunci e un mare patriot.PNL-ul s-a prăbuşit din cauza fripturiştilor mai mari sau mai mărunţi.Dacă Albu şi Nicoară au eliminat-o pe Andreea Paul ce să mai vorbeşti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.