Ultima actualizare: azi, 23:12
Locale

Am învins! Groapa de pe Podul Decebal, plombată după articolul PortalSM (FOTO)

groapa plombataAm învins! Groapa de pe Podul Decebal, care a făcut atâtea victime printre șoferii sătmăreni, a fost plombată în cursul zilei de ieri, după ce PortalSM a tras un semnal de alarmă în ceea ce o privește. 

Chiar dacă nu a apărut în partea reabilitată a podului, groapa cu pricina nu a fost ”deranjată” de nimeni și și-a permis să-și mărească dimensiunile cât a vrut, atât ca suprafață, cât și ca adâncime. Asta până când o sătmăreancă mai curajoasă, care și-a îndoit pur și simplu una din jantele mașinii sale după ce a făcut ”cunoștință” cu această groapă, a transmis, prin intermediul unui articol publicat de PortalSM, un mesaj conducerii Primăriei Satu Mare prin care se atrăgea atenția asupra existenței craterului de pe Podul Decebal. 

La scurt timp, au apărut și alți sătmăreni, unii dintre ei au postat chiar fotografii, care spun că au avut neplăceri pricinuite de groapa respectivă. 

Cei din Primăriei au văzut impactul avut de articolul PortalSM care a avut 140 de distribuiri, 150 de reacții și zeci de comentarii doar la postarea făcută de Facebook. 

În cele din urmă, conducerea Primăriei Satu Mare a decis să plombeze această groapă, cel puțin ca soluție de compromis până când va fi reabilitat carosabilul în zonă. De asemenea, au mai fost plombate și alte cratere, unul dintre ele fiind și cel de lângă trecerea de pietoni de pe bulevardul Octavian Goga în dreptul Parcului Soarelui.  

Doar că o altă groapă își face simțită prezența la doar câțiva metri mai înspre Burdea de la craterul recent plombat. 

3 comentarii

 1. cicănfrais Răspunde

  trebuie sa scrie in ziar si sa faca lumea “galagie” ca Betivanu si Masculică sa se ridice din carciuma si sa mai faca ceva in orasul asta.Probabil daca era vorba despre zilele gulasului partium se miscau fulger.putori!

 2. Ion Răspunde

  Dar podul Decebal n-a fost reabilitat in toamna trecuta?

 3. Ion Răspunde

  Acum am vazut fotografiile: asfaltul e crapat pe o portiune mai mare in jurul gropii ceea ce inseamna ca foarte repede se va rupe iar. Daca tot au reparat, nu era normal sa curete toata suprafata crapata si sa puna un petec mai mare? Ca era o treaba de 20 de minute in plus si era, cat de cat, facuta ca lumea.
  Pariez ca in cateva zile acolo iar va fi groapa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.