Ultima actualizare: azi, 22:27

Locale

Lidl face 500 de angajări noi anul acesta. Ce salarii oferă

unuRetailerul german Lidl, care are 5.000 de angajaţi în România, va recruta încă 500 de persoane anul acesta în toată ţara, foarte probabil și la Satu Mare, ca urmare a planurilor de extindere a reţelei. Compania are 200 de magazine în România, iar pe lângă noile angajări retailerul a planificat şi creşteri salariale.

„Reţeaua este în continuă expansiune şi anul acesta avem în plan deschiderea în România a aproximativ 10 magazine. (…) În acest moment, niciun angajat din companie nu câştigă mai puţin de 2.200 lei brut (1.570 de lei net – n.red.), sumă care include bonurile de masă, iar de la 1 martie, salariul minim în companie va creşte la 2.315 lei (1.650 de lei net – n. red.), cu bonuri de masă incluse“, au transmis reprezentanţii Lidl.

Lidl are o politică de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani în companie, salariul creşte în fiecare an. Astfel, salariul unui lucrător comercial sau al unui comisionar din depozit poate ajunge în cel de-al treilea an de activitate la 3.115 lei brut (2.185 de lei net), sumă ce include tichetele de masă.

„Salariul unui manager de magazin poate ajunge la 7.000 de lei brut (4.910 lei net- n. red.). Mai mult, toţi managerii de magazin au ca beneficiu maşină de serviciu pe care o pot folosi şi în interes personal, în timpul liber“, au mai spus reprezentanţii Lidl.

Sursa: Mediafax.ro

3 comentarii

 1. Gorbe Adrian Răspunde

  Buna ziua am experienta de casier si as dori sa ma angajezi la lidel ca si casier daca se poate contactatima 0756649500

  • Norick Răspunde

   Aiaiaiai serios ? Casier ? La “lidel” ? Cu limbajul asta ? Eventual la demolarea gardului provizoriu poti activa ca si sezonier… Bafta ! :-)))

 2. Horvat Răspunde

  Buna as vreau si eu sa lucrez sa pote la pachetele si sa aranjaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.