Ultima actualizare: azi, 17:37
Locale

Nebunie la permise. Care este explicația (FOTO)

permise satu mareCu toate că lumea se aștepta să fie nebunie la înmatriculări auto după ce a fost anulată taxa auto, la Satu Mare coada este la permise. Spre exemplu, astăzi, în jurul orei 10.30, la coadă la permise se aflau în jur de 30 de persoane doar afară, fără să mai fie puși la socoteală cei care au intrat deja. 

Explicația a fost dată de încă directorul Serviciului Înmatriculări și Permise Auto de pe lângă Prefectura Satu Mare, Zamfir Moza. 

”Este multă lume și nu avem ce face. În 2007, când au fost emise permisele noi, mulți sătmăreni au decis să și le schimbe atunci. De atunci au trecut zece ani și termenul de valabilitate a acelor permise expiră sau sunt foarte aproape de a expira. Asta explică numărul foarte mare de solicitanți la birourile noastre”, a precizat Zamfir Moza. 

Mai mult decât atât, el mai precizează că, în ultimii 10 ani, volumul de muncă al serviciului pe care l-a condus până acum a crescut de cel puțin 5 ori, asta în timp ce numărul angajaților a rămas același. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pericol pe inundații la Satu Mare. Vor fi pornite pompele de desecare

Autoritățile sătmărenii sunt pregătite să pornească pompele de desecare în cazul în care vor fi înregistrate inundații în județ. Din...

Închide