Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Olimpia, pe loc de promovare directă. Victorie în primul meci din 2017

olimpiaOlimpia Satu Mare a început cum nu se putea mai bine anul competițional 2017, cu o victorie în deplasare, 2-1, la FC Brașov.  Cel puțin deocamdată, echipa sătmăreană se află pe locul doi, loc de promovare directă în prima ligă din România.

Elevii lui Bogdan Andone au început curajos meciul de la Brașov dar, contrar cursului jocului, cei care deschid scorul sunt brașovenii, în minutul 12, când Șeban trimite mingea în parta sătmărenilor din foarfecă.

Sătmărenii reacționează imediat, și reușesc să restabilească egalitatea prin Ursu (min 20). Apoi, după ocazii foarte mari ratate de Pană (min 26), șut în transversală, și Voicu (min 28), scăpat singur cu poarta goală, sătmărenii înscriu golul de 2-1 prin Krausz (min 40), care a marcat cu capul.

În repriza secundă jucătorii sătmăreni au conservat foarte bine rezultatul, deși își putea mări avantajul pe tabela de marcaj dacă Kanalos (min 90+4) ar fi marcat.

În urma acestei victorii, Olimpia Satu Mare acumulează 40 de puncte se clasează pe locul 2 în clasament, loc de promovare directă în prima ligă.

”Am pregătit meciul la victorie. Ne-am așteptat la un meci greu și dificil având în vedere că Brașov e neînvinsă pe teren propriu, dar am pregătit foarte bine meciul și le-am transmis băieților că dacă respectă ceea ce am pregătit vom câștiga meciul. Sunt foarte mulțumit de evoluția lor în ambele reprize. Sunt mulțumit de staff-ul meu care mă ajută foarte mult, de președinte care mă ajută la fel de mult și mulțumesc încă odată autorităților locale și județene care ne-au sprijinit”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Olimpia: Anca Trip – Duruş, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaş, Krausz – Erdei (82’ Rus), Sil. Pană, Oct. Ursu (62’ Roșu)- Ad. Voicu ( 72’ Kanalos).

Un comentariu

  1. Babanu Răspunde

    Daca Babut si Stef nu furau banii s-ar putea promova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.