Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Poliția Locală pune în pericol viețile sătmărenilor (FOTO)

politia localaCu toate că rolul ei este de a proteja cetățenii, Poliția Locală Satu Mare pune viețile sătmărenilor în pericol. Și asta din cauza modului în care unii șoferi parchează mașinile instituției. 

Legislația rutieră, pentru care Poliția Locală aplică amenzi într-o veselie în oraș, spune că este interzisă oprirea/parcarea  la mai puțin de 25 de metri de trecerea de pietoni. În aceste fotografii se vede foarte clar că distanța dintre botul mașinii Poliției Locale și trecerea de pietoni de pe bulevardul Transilvaniei este cel mult un metru. 

politia locala2

Să admitem că în zona respectivă este aproape imposibil să respecți distanța de 25 de metri prevăzută de lege. Dar măcar doi-trei metri, pentru că altfel, la felul în care este parcată mașina Poliției Locale, viețile pietonilor sunt puse în pericol. 

Dacă un copil care are o înălțime de 1,5 metri se pregătește să treacă strada pe trecerea de pietoni, acesta nu poate fi văzut de șoferii care vin înspre centrul orașului pe bulevardul Transilvaniei din cauza mașinii Poliției Locale parcate atât de…ilegal. Și de aici până la o tragedie nu mai este decât… un metru.

Înțelegem că 25 de metri e mult, dar parcarea mașinii la cel pușin 5-6 metri de interesecție ar deschide vizibilitatea celorlalți șoferi și ar reduce posibilitetea producerii unor accidente de circulație grave. 

Sursa foto: Ai parcat ca un bou

politia locala1

 

8 comentarii

  1. Mitza Biciclista Răspunde

    Daca o sa spunem ca sunt niste dobitoci neinstruiti,ne trezim ca ne amendeaza pentru jigniri !!???Asa ca mai bine ii lasam in plata Domnului,ne facem cruce si scuipam in san caci oricum ai face,de la acestia nu poti avea alte pretentii !!Atata pot,atata fac!

  2. niste Răspunde

    Niste cretini cu seful lor primarul in frunte

  3. florin Răspunde

    Lasati-i si pe ei sa traiasca. Poate au avut o interventie.

    • IoBag Răspunde

      Poate nu suntem curioși!
      Ei AR TREBUI să servească drept exemplu de respectare a legii, nu de încălcare a legii!
      N-au nicio scuză în afara faptului că sunt conduși de doi incompetenți, Precup și Blaga!
      Sunt curios de reacția șefului poliției județene și a celui de la circulație!

  4. Un trecator Răspunde

    Niște nenorociți. Își iau salariile degeaba, mulți dintre ei.

  5. Claudia Răspunde

    Da normal..ei sunt cei care ne indruma sa respectam legile,pe cand chiar ei le

  6. Claudia Răspunde

    le incalca..stau la panda sa amendeze oamenii de rand si in rest siguranta si protectia oamenilor o lasa in plata Domnului..si ei isi iau leafa pentru mai nimica

  7. mipudeco Răspunde

    Nota mea pentru activitatea politiei de la Satu Mare este 3.Nu este un indrumator bun pentru cetateni, nu verifica viteza prea mare cu care se circula in cartiere. Ar putea imbunatati amplasarea trecerilor de pietoni la distante mai corecte.
    Pentru cei care dau amenzi: nota 1. De ce? Pentru ca amendeaza adesea fara motiv. Caz concret: amenda pentru parcare pe spatiul verde (niciodata acolo nu a fost un fir de iarba sau de floare!) si de 30 de ani, cine poate isi pune masina in acel loc. Si dupa amenda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.