Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

Președintele Fogel: ”CSM a funcționat ilegal până acum”

fogelClubul Sportiv Municipal (CSM) Satu Mare a funcționat ilegal în ultimii an sau cel puțin așa susține actualul președinte, Vasile Fogel. Acesta a arătat astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local, că până azi, organigrama oficială a clubului a cuprins doar două secții: baschet feminin și handbal masculin. 

”Eu încerc să pun în legalitate toate secțiile acestui club care momentan funcționează. Noi mergem pe statul de funcții necesar pentru funcționarea clubului. Aceste persoane vor fi angajate cu contracte de muncă normale, iar restul vor fi pe convenții civile, pentru a face economie. Până acum, acest club a funcționat ilegal”, a precizat Fogel. 

Intervenind, primarul Kereskenyi Gabor a arătat că în 2013 au fost create secții sportive în cadrul CSM Satu Mare fără hotărâri de consiliu și fără niciun temei legal. 

Discuțiile au fost purtate pe marginea proiectului de hotărâre privind organigrama și statul de funcții al CSM Satu Mare dezbătut în cadrul ședinței Consiliului Local. Potrivit noii organigrame, care a fost votată în cele din urmă de consilierii locali sătmăreni, numărul persoanelor cuprinse a scăzut de la 12 la 8, la cererea președintelui Fogel. 

3 comentarii

  1. Huanita Răspunde

    Fogel minte cu nerusinare ! Sa spuna sumele din contractele incheiate si daca a propus spre aprobare Comitetului Director !

  2. mipudeco Răspunde

    Are asa de multi bani? Nu e de mirare, la Satu Mare transport gunoi= cea mai mare taxa din tara! Rusine, Florisal!

  3. Poic Răspunde

    Din pacate vedem ca doar grupul PSD mai face opozitie UDMR ului A
    Ctuala conducere minte mai mult ca ceilalti , angajeaza doar lipitori Udmr atat la DITL cat si in primarie si neveste de consiliero Udmtsi , veti vedea mai tarziu . PNL este doar o anexa folosita de UDmr la ridicatul mainilor cu muc cel mic in frunte . Din pacate pnl se vinde si se decredibileaza . Alde creste incet .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.