Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Primăria nu a autorizat mitingul de la Satu Mare. Care e motivația

protest 6 feb (5)

UPDATE: 15.30:  Jandarmeria s-a răzgândit! ”S-au hotarat totusi ca avem voie sa ne exprimam punctul de vedere in strada. Avem autorizatie si ne vedem la 19 in Pasajul Coposu!”, este ultimul meaj al organizatorilor. 

Primăria Satu Mare nu a autorizat mitingul de la Satu Mare din această seară, programat șă înceapă la ora 19.00, astfel că protestatarii pot ieși în stradă, dar în liniște și fără marș de protest.

”Primăria Satu Mare nu ne-a acordat autorizatie pentru protestul de azi, invocand faptul ca trebuia sa anuntam aceasta intentie din timp, cu 3 zile inainte. Ei, noi nu aveam de unde sa stim ce se intampla in tara cu 3 zile inainte, asa cum cer ei. Si pana acum ne-au acordat autorizatie, chiar daca am cerut in aceeasi zi. Asa ca se poate inca iesi in strada, dar fara galagie si fara sa facem mars”, se arată într-un anunț făcut de unul dintre organizatorii acțiunilor de protest de la Satu Mare. 

Este ciudat cum Primăria Satu Mare nu le permite protestatarilor sătmăreni să se manifeste legal. Dacă până acum elibera autorizații în fiecare zi, acum, dintr-o dată, pretinde ca cererea pentru autorizarea unei acțiuni de protest să se facă cu cel puțin trei zile înainte. 

7 comentarii

  1. Cimitirul Elefanților Răspunde

    Cum sa autorizeze vechi PSD-ISTI mascați în mari democrați exemplu prietenul la catarama al lui Doru Coica dintarosul Culcean care a protestat la UPU și aducând în locul lui Papici pe ortopedul care lucrează la Coica .Vin bani multi pt investiții la spital și trebuie gestionați. Mai lipsește și dr Coical cu papita sa își plimbe accesoriile de zeci de mii de euro furate de la primăria Satu Mare.

  2. x-ulescu Răspunde

    Pai cum SA RESPECTATI voi LEGEA ??? ca voi sunteti mai presus !
    impreuna cu iohanis care a luat casa CU ACTE FALSE !!! si nu pateste nimic !

  3. Docttorre Răspunde

    Culcean este prieten intim Cu Coica iar cat timp acesta a fost primar l-a sprijinit pe Culcean cu achiziții de aparatura medicala și autorizații de construcție pt o clădire asa ca lăsați mai moale cu propaganda comunista.

  4. Prune Răspunde

    Da da Culcean a fost primul pupincurist a lu Coica in 2012 implicat în alegerile locale dar nu a mai primit ce i s a promis și l a lăsat baltă pe Coi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.