Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Primăria Satu Mare cumpără autospecială de ridicat mașini parcate ilegal

parcate ilegalPrimăria Satu Mare va cumpăra, în cursul acestui an, o autospecială care va fi folosită, cel mai probabil, la ridicarea mașinilor parcate ilegal.

După ce legea care permite acest lucru a fost adoptată, câteva primării de reședință de județ din țară, printre care și Cluj Napoca, a introdus sistemul de ridicare a mașinilor parcate ilegal.

Se pare că și Primăria Satu Mare dorește să implementeze acest sistem. În proiectul de buget pe acest an, la capitolul dotări ce urmează a fi achiziționată în 2017, se află și o autoutilitară pentru care a fost alocată deja suma de 160.000 de lei (circa 35.500 euro). Cel mai probabil este vorba despre o autospecială de ridicat mașini.

Tot aici mai sunt prevăzute achiziționarea și montarea a 20 de noi camere de supraceghere precum și achiziționarea unor echipamente și aplicații informatice.

În aceste condiții, este foarte posibil ca, cel mai târziu din vară, la Satu Mare să existe un serviciu de ridicare a mașinilor parcate aiurea. 

5 comentarii

  1. sm Răspunde

    era si timpul. doar una? apoi cum se parceaza in satu mare, pe trotuare,intersectii,la colturile strazilor,pe trecerile pentru pietoni,statii de autobuze etc, sunt necesare minimum 3 astfel de masini ca una nu va face fata la puhoiul de boi din satu mare. Investitia garantat se recupereza in 12 luni iar profitul se poate investi in crearea a noi locuri de parcari.

  2. Dab Răspunde

    Nu cheltuiți aiurea banii reparați străzile și faceți locuri de parcare. Unde se duc banii încasați din parcări?. Că nu se vede absolut nimic în orașul ăsta!!!

    • M Răspunde

      la tampiti degeaba faci locuri de parcare. nu vezi cum parceaza cretinii la shopping plaza? acolo ii ditamai parcarea dar idiotii opresc in mijlocul drumului.

  3. DNA Răspunde

    De când luați bani ptr. parcări nu a apărut nici o parcare în plus !!!

  4. Vasile Răspunde

    Vor ridica masinile din parcare dar fara tichet valabil. de cele parcate intr-adevar aiurea nu se vor atinge, ca nu e pe domeniul lor. Am patit-o; mi-au blocat masina in parcare ca n-am apucat sa-mi cumpar tichet. Dar de masinile parcate pe strada care chiar blocau circulatia nu s-au atins ca ,, nu e in atributiile lor”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.