Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Protest la Satu Mare. Lumânări la “altarul corupţiei” (FOTO)

protest satu mare 2

Ora 00:30 – Protestatarii au plecat din Pasajul Corneliu Coposu la sediul PSD, unde au scandat lozinci împotriva partidului aflat la guvernare.

Ora 23:45 – Zeci de sătmăreni protestează la această oră 23:45, în pasajul Corneliu Coposu, față de deciziile luate marți seară de Guvern cu privire la modificarea și completarea Codurilor penale, la grațierea unor pedepse și la măsuri educative privative de libertate.

Sătmărenii au improvizat dintr-un carton un “altar al corupţiei” şi au aprins lumânări. Ei protestează împotriva PSD.

Vom reveni cu detalii.

15 comentarii

  1. Paul Răspunde

    Ne intoarcem de unde am plecat acum 27 de ani. Daca vreti sa va imbogatiti prin furt, inscrieti-va in PSD sau ALDE. Se dovedeste ca e solutia clara pentru a scapa de orice fel de raspundere. RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Pavel Tatar Răspunde

    Oare ce face PNL Satu Mare? Reacționează , doarme sau beneficiază si ei de modificările pesedeilor ? Prefectul pedist bud ( înalt functionar de 12 ani plătit degeaba din banii nostri !) țiganul zeicu, dormeo, umflatul romi deontologe’, boxeru Dan, Cozma, blidar, Feher, Albu, etc…..unde sunteți ma ?

  3. alina Răspunde

    Și nebunul dintaros fu…ea o cățea după colț cică o plimba.

  4. Arlechino Răspunde

    Circ fara bani. Gasca insomniacilor se baga in seama. Mergeti bai la Enatescu sa va dea o injectie, ceva, sa puteti dormi!

  5. Sorin Răspunde

    Incepand de azi, fostul condamnat penal Dragnea poate deveni prim ministrul Romaniei?!

  6. 007 Răspunde

    Eu cred ca trebuie sa;
    – le aratam HOTILOR si ESCROCILOR ca suntem mai multi decat ei !
    – nu ne lasam ,,incatusati” de HOTI
    – ii trimitem acolo unde le este locul.
    -Daca aveti demnitate,daca sunteti cinstiti,daca va ganditi la viitorul copiilor vostrii,daca aveti constiinta NU ramanetii pasivi.Un popor fara reactie e un popor MORT !

    • Ion Răspunde

      Vai de curu vost’!

      • Satmarean Răspunde

        Desi au pierdut alegerile vor tot ei sa conduca ca pe vremea lui Basescu-Udrea-KOVESI-SRI. De ce nu a-ti iesit in strada când s-au taiat salariile U-SRI-stilor???? De ce nu stiti sa pierdeti????? Nu va ajuns guvernul Ciolos pe cale l-ati pus ce a facut?????? Tupeistilor………

        • Votant USR Răspunde

          Pentru ca lumea a votat PSD nu inseamna ca traim in dictatura si ca pot sa dea orice lege scorneste capul lor. Unde e in programul de guvernarea legea gratierii si amnistiei, dobitocule?

          • iohannis

            @Votant:Pentru sinucidere recomandat podul de ..fer..Au iesit bezmeticii in strada!

          • Votant USR

            Mai bine GOLAN decat ACTIVIST

          • Satmarean

            Boule dar unde scrie ca au voie sa faca doar ce scrie in progr de guvernare???? PNL(PDL) au avut in program taierea salariilor… BOULE!!!!

          • Satmarean

            U-SRI-stule de ce nu ai iesit in str si in 2012 cind votul a 7,4 mil romani a fost aruncat la cos?????

  7. multumesc Răspunde

    Buna ziua , si eu am intrat in aceasta lege , am furat si am fost prins , tot abuz in serviciu , cu oamenii mi mari din primarie si consiliu judetean , nu le dau nume i stiti voi , psd m-a scapat de puscarie , acuma o sa fur mult mai putin , pina in 200.000. mii lei , o sa dau si traditionalul comision , multumesc psd ca m-ai scapat de puscarie sa traiesti 1000 ani

  8. iohannis Răspunde

    @votant usr:vezi tu mai fiule,nici macar o idee nu ti-a trecut prin tartacuta.Vii cu un pis din 1990 spre desprimavarare si ne vinzi noua clisee.Daca tot sunteti in zona recomand psiatru,pod de fier sau Decebal dac nu sinucidere cu mana lui Iohannis fara de tara!Frig usor.Pentru mine nu stigati,nu suport strigate de handicapati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.