Ultima actualizare: azi, 10:01

Locale

Protestele se reiau la Satu Mare

protest 6 feb (5)Protestele împotriva Guvernului se reiau astăzi în municipiul Satu Mare. Începând cu ora 19:00 este convocat un nou protest în pasajul Corneliu Coposu. Protestatarii vor mărşălui prin centrul municipiului Satu Mare, vor ajunge la sediul PSD, al Tribunalului, ALDE şi în faţa Prefecturii.

Mesajul transmsi de organizatori pe facebook:

Oameni buni, se apropie weekendul. In unele orase oamenii au fost zi de zi in strada, in altele ne-am odihnit si am stat in casa. Dar acum suntem pregatiti sa luam din nou la pas strazile orasului nostru pentru a ne manifesta nemultumirea fata de situatia creata si solutia aleasa.

Dupa cum stiti, OUG 13 nu a fost judecat pe fond de catre CCR. Asteptam toti cu sufletul la gura sa vedem rezultatul deliberarii CCR dar rezultatul obtinut nu a fost pe masura asteptarilor noastre. Am vorbit azi-ieri cu unul-altul si printre altele am mai auzit ca ideea ca “nu au impact protestele”… haideti sa facem o scurta retrospectiva si sa tragem impreuna concluziile:

Guvernul Grindeanu emite si publica in Monitorul Oficial OUG 13, acest lucru declanseaza iesiri masive in strada care atrag atentia in strainatate prin caracterul lor pasnic si prin intentia de a apara lupta anti-coruptie. Cateva zile mai tarziu desi reprezentati ai guvernului si ai partidelor politice de la putere afirma ca protestatarii sunt “manipulati” si ca nu vor da inapoi, guvernul emite in mare graba OUG 14 care de facto anuleaza prevederile OUG 13 si decide sa trimita legea gratierii prin parlament. Protestele continua, dar intr-o forma diminuata, si cateva zile mai tarziu Ministrul Justitiei Florin Iordache isi da demisia.

Hai sa revenim la intrebarea initiala “Au impact protestele ?” 🙂 ..
Acum ca am lamurit aceasta intrebare.. haide sa ne mai intrebam ceva.. “Suntem multumiti cu atat ?” sau “Putem trece peste atitudinea sfidatoare de jucatori de poker a reprezentatilor arcului guvernamental ?” .. Suntem siguri ca raspunsurile pe care le aveti in gand se intalnesc cu gandurile noastre. De aceea va asteptam din nou in Pasajul Coposu pentru a exprima aceste ganduri.

Aduceti cu voi un prieten/prietena, un coleg/colega de munca si haideti sa luptam mai departe pentru ceea ce credem.. pentru ca asa cum spunea un mare om de stat “Negociem orice, dar nu negociem principii”

4 comentarii

  1. alina Răspunde

    Cine un membru marcat al PSD Culcean Călin care este un apropiat al lui Doru Coica acum urla de mama focului după ce a fost marginalizați împreună cu idolul lui după pierderea alegerilor.Nu mai beneficiază de nimic de pe urma PSD-ului iar acum ii împroșca .

    • Niste tarani Răspunde

      Asa fac de obicei “troli” !!Iar asta a avut de la cine invata daca zici ca a fost “ucenicul” dotorelui !!Indivizilor de teapa astuia ar trebui ca adevaratii protestatari sa le traga cate un sut in koor!

  2. daniel Răspunde

    Soriceii ies dupa cascaval

  3. Cimitirul Elefanților Răspunde

    Oamenii de buna credință și calitate sunt aceea care chiar cred necondiționat în aceste proteste dar după cum reiese și acest Culcean este un exemplu bun un individ care a jignit multi pacienți și-a falsificat stampila și a stat ani la rand în umbra lui Coica,iar acum vine și urla în fata PSD ,dar uita ca a luat aparatura pe vremea guvernului PSD se sute de mii de euro atunci dece nu a protestat .
    La fel este și dl actor cu trompeta despre care se spune ca este adeptul urgiilor cu tinere sau marele bancher Adelin ul alt deontolog care nu face nimic doar bate din gura.Asa ca va de voi ce protestatari aveți la Satu Mare. Mai lipsește Costelo Camelio de la spital și gașca este completa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.