Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Tâlharii din Carei au fost arestați. Vor sta după gratii cel puțin 30 de zile

arestatiCei doi tâlhari din Carei care au tâlhărit un careian chiar în propria sa locuință au fost arestați. 

”Ca urmare a prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi,  cu propunere de luare a unor măsuri  preventive,  a  celor doi bărbați din Carei  cercetați pentru  săvârșirea  infracțiunii de  tâlhărie calificată, Judecătoria  Carei a emis pe numele acestora  mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cei în cauză au fost depuși în arestul I.P.J. Satu Mare, urmând ca cercetările să continue pentru documentarea întregii lor activități infracționale”, se arată într-un comunicat IPJ. 

În data de 16 ianuarie a.c., un bărbat în vârstă de 65 de ani din Carei a sesizat poliţia despre faptul că a fost victima infracţiunii de tâlhărie. El a reclamat că în seara zilei precedente, în locuinţă ar fi intrat două persoane necunoscute care l-au ameninţat şi i-au cerut bani, luându-i 450 lei.

În urma activităţilor de investigare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au reușit în cursul zilei de ieri, 08.02.a.c. cu sprijinul de specialitate al Biroului de Operațiuni Speciale  Oradea şi al Serviciului de Acțiuni Speciale  Satu Mare, identificarea a doi bărbați din Carei, de 28 respectiv 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetări, a rezultat faptul că în seara zilei de 15 ianuarie 2017, în jurul orei 21.00, cei doi, având feţele acoperite cu cagule,  ar fi pătruns în locuința părții vătămate și prin amenințări, i-au sustras acesteia 450 lei, după care au părăsit locuința.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.