Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Ucigașul Gabrielei Dorgai. Ipoteză tulburătoare

dorgaiUn sătmărean are o ipoteză tulburătoare în ceea ce privește ucigașul actriței Gabriela Dorgai și face o propunere procurorilor care investighează acest caz. Sătmăreanul, care-și ascunde adevărata identitate sub contul de Facebook care poartă numele de Carl Green insinuează că ucigașul actriței ar putea fi chiar unul dintre colegii ei de la acea vreme, adică unul dintre actorii Teatrului de Nord Satu Mare, 

”Mi se pare că Parchetul Satu Mare doarme în cizme, cum s-ar spune. În legatură cu cazul Dorgai, au spus că au ADN-ul suspectului. Să verifice ADN-ul colegilor de la teatru și o sa găsim criminalul. Probabil. Întrebați la parchet dacă au prelevat probe ADN de la colegii ei. Pentru ca în acea seară participa împreună cu colegii la ceva……”, se arată în mesajul trimis pentru PortalSM de Carl Green. 

crima Gabriela Dorgai (35)Este o ipoteză demnă de luat în considerare. Actrița Gabriela Dorgai a participat în noaptea fatală la premiera piesei „Inimă de câine”, spectacol susținut pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, cu începere de la ora 19.00. La spectacol, actrița era împreună cu fiica ei de 17 ani, iar după eveniment nu a mai rămas la petrecerea de după premieră, ci s-a dus spre casă, în Carpați I. 

În luna noiembrie 2014, actrița sătmăreană Gabriela Dorgai era ucisă de un bărbat într-o zonă centrală din Satu Mare. Este vorba de omorul care s-a petrecut pe 9 noiembrie 2014, când Gabriela Dorgai (41 de ani) a fost violată și apoi ucisă în parcul de lângă digul Someșului din Satu Mare. Victima era o actriță apreciată a Teatrului de Nord Satu Mare. Așa cum au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, până acum nu a fost identificat criminalul.

5 comentarii

  1. Englezu Răspunde

    sa verifice parchetul care actor umbla cu cutitul la el in fiecare zi la servici (institutie publica!!!!) si care a injunghiat deja mai multe persoane din teatru.alcoolist convins, nesatmarean, isi terorizeaza colegii si e protejat de conducereea teatrului. Numele ii rimeaza cu taran

    • Shaun Răspunde

      O clarificare. Eu Shaun Tingey ‘Englezul’ nu sunt ‘englezu’ si nu am nici o legatura cu comentariu lui.

  2. mipudeco Răspunde

    Se vorbea de niste camere de supraveghere? Cate sunt si cate functioneaza? Pe dig ar trebui macar 10!

  3. Cristi Sasu Răspunde

    Gil, ce ai fumat inainte sa scri prostia asta?

  4. Norick Răspunde

    Copile , ai vreo idee ,cat costa o proba ADN (in timp si in bani – si mai ales unde se fac) ???
    Te-ai uitat prea mult la filmele NCIS… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.