Ultima actualizare: azi, 19:44
Locale

Accident pe Podul Golescu. Logan lovit din spate (FOTO)

accident golescu1Un accident de circulație soldat, din ceea ce se știe până în prezent, doar cu pagube materiale, s-a produs azi, în jurul orei 11.30, pe Podul Golescu din municipiul Satu Mare. 

Pe sensul de urcare pe pod dinspre Crinul spre Piața Mare, un autoturism Dacia Logan a fost lovit din spate de camionetă Ford. În urma impactului, Loganul a fost proiectat în balustrada de pe pod. Autoturismul Dacia Logan a fost destul de tare avariat. 

Nu sunt semne că ar fi exista victime în urma acestui accident. 

Potrivit informațiilor oferite pentru PortalSM de șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, Flaviu Pișcorean, autoturismul Dacia era oprit pe Podul Golescu deoarece a rămas în pană de combustibil. Astfel a fost lovit din spate de camionetă.

Ambele autovehicule sunt indisponibilizate pe pod și nu pot fi mișcate decât cu un trailer. Până atunci, însă, circulața pe Podul Golescu este îngreunată pe sensul de mers în care s-a produs accidentul. 

 

Un comentariu

  1. Romania Răspunde

    Unu isi lasa masina aiurea pe pod,celalalt ziua si nu il vede……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
UPDATE Accident mortal la Homoroade. Un elev de 19 ani a decedat (FOTO)

UPDATE Accident mortal în Homoroade. Un tânăr de 19 ani, elev la Colegiul Național Gheorghe Dragoș din Satu Mare a murit...

Închide