Ultima actualizare: azi, 19:44
Locale

Accident în Sărmășag. O sătmăreancă era să cadă în prăpastie (FOTO)

accident parapet sarmasagAccident în Sărmășag. Un accident soldat cu rănirea a două persoane şi pagube materiale însemnate a avut loc vineri seara în localitatea Sărmăşag, din judeţul Sălaj.

O tânără de 19 ani, din Satu Mare, conducea un autoturism Opel Vectra pe DN 1 F iar din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului și a intrat în parapeții de pe marginea drumului. Maşina a fost aproape de a se prăbuşi în prăpastie.

În urma impactului, conducătoarea auto și pasagerul de pe locul din dreapta față, un tânăr de 20 de ani, au fost răniți ușor.

Sursa: ztv.ro

 

4 comentarii

 1. analfabet Răspunde

  Citez, ca sa vada si ceilalti prima parte din articol, dupa ce o veti modifica. “Accident în Sărmășag. Un accident soldat cu rănirea a două persoane şi pagube materiale însemnate a avut lco vineri seara în localitatea Sărmăşag din judeţul Satu Mare.”

  Vai mama ei de scoala. De unde ati cules analfabetii astia cu 4 clase care va scriu articolele? Bine ca nu-i pe luna Sarmasagul. Pentru cultura voastra generala, care cred ca se va dubla acuma, va anunt ca Sarmasag e o localitate din judetul Salaj, nu din Satu Mare.

 2. GIGEL Răspunde

  bine că le știi pe toate… o să zici imediat că și localitatea Atea este în România și nu în Ungaria… cum știu cei de la portal…

 3. Vasile Răspunde

  Da’ ce prapastie e in Sarmasag??? Ca nu stiu sa fi crescut vreun munte p-acolo???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Poliţiştii ies în stradă. Protest la Satu Mare

Poliţiştii sătmăreni s-au hotărât să protesteze în stradă faţă de atitudinea cu care reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne i-au tratat pe...

Închide