Ultima actualizare: azi, 21:49
Locale

Accident spectaculos în județ. Autovehiculele implicate au ajuns în șanț

tractorUn spectaculos accident de circulație în urma căruia toate autovehiculele implicate au ajuns în șanț s-a produs ieri după-amiază în județul Satu Mare. 

În data de 06.03.2017, la ora 13.25, pe DN 19F, la intersecția cu DJ 195, spre Medieșu Aurit a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că un bărbat de 26 de ani din Suceava, conducând un ansamblu de vehicule compus dintr-un autoturism care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism, a efectuat o manevră de depășire în zona de acțiune a indicatorului rutier depășirea interzisă, în intersecția DN19F cu DJ195 și a acroșat vehiculul depășit, respectiv un tractor care tracta o căruță cu nisip, rezultând proiectarea ambelor ansambluri în șanț.

Extinzând verificările, polițiștii au constatat că tractoristul, un bărbat de 57 de ani din MedieșuAurit, nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În acest context, pe numele tractoristului s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, iar cel din cauza căruia s-a produs evenimentul, a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.