Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Adevărul despre pod? Gunthner: D-na ministru nu prea a încurajat proiectul…

consiliul local satu mare (18)Consilierul UDMR Gunthner Tiberiu a făcut în şedinţa de astăzi o afirmaţie destul de interesantă, dezvăluind unele discuţii care au avut loc cu uşile închise, între vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul al Dezvoltării şi edili. El a precizat că Sevil Shhaideh nu prea a încurajat proiectul celui de-al treilea pod peste Someş în discuţia respectivă.

“Aviz favorabil, deşi doamna ministru nu prea a încurajat acest proiect”, a spus Gunthner, când a fost întrebat de preşedintele de şedinţă ce aviz a dat Comisia de Urbanism.

După şedinţă, primarul Kereskenyi Gabor a “nuanţat” declaraţia lui Gunthner, spunând că ministrul Dezvoltării nu putea spune în faţa tuturor că va fi un proiect câştigător.

“Eu sper să cred şi faptul că acolo în faţa tuturor primarilor, şi înainte de termenul limită de depunere a proiectelor nici n-ar fi fost corect să spună: Da, acest proiect va fi fără doar şi poate un proiect câştigător. Dar, a luat act şi din expunerea mea şi din expunerile domnului prefect că această investiţie este într-adevăr una de care ar beneficia nu numai locuitorii municipiului Satu Mare ci şi locuitorii judeţului nostru şi cei care tranzitează municipiul Satu Mare”, a spus primarul.

Valoarea estimată a celui de-al treilea pod este de 90 milioane lei. Rămâne de văzut dacă proiectul va primi finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

3 comentarii

 1. ministra... Răspunde

  ministra….nu stă pe pod șă își mănâncă nervii și ambreajul, poate nici nu știa unde este Satu Mare

 2. Gustav Răspunde

  Ai dreptate!!
  Nu mancam noi din ciolan, pana ce este ungur la putere!
  Niciodata nu mai votez cu maghiar, desi si eu sunt maghiar, sunt exact la fel de hoti ca si romanii….
  alfater, kereskenyi……colegi ai mei de scoala….
  Rusine sa le fie….

 3. laurentiu Răspunde

  keserkeni nu e in stare sa REPARE un pod si acum asteapta miloaga de la ministere :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Caravana Medicală Rotary a pornit la drum. Tarna Mare, prima destinație

Clubul Rotary Satu Mare a pornit la mijlocul lunii martie Caravana Medicală, care va vizita mai multe localități din județ,...

Închide