Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Anunţ important pentru Micro 14, 15, 16 şi Cloşca. Curentul poate cădea oricând

pana-de-curentElectrica Satu Mare a anunţat astăzi printr-un comunicat de presă că va efectua lucrări la o staie de trsnforamre de pe str. Oituz şi prin urmare pot apărea căderi de tensiune.

Redăm anunţul făcut de Electrica Satu Mare:

În perioada 11-14.03.2017 vor avea loc lucrări de modernizare la staţia de transformare de 110/6kV SM 2, situată pe str. Oituz, nr.2, în municipiul Satu Mare. În urma acestor lucrări, se va îmbunătăți siguranța în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor și va scădea numărul de întreruperi accidentale.

În intervalul menționat, zona arondată acestei stații (Cartierele Micro 14, Micro 15, Micro 16, zona Cloşca, zona Drum Carei) va fi alimentată cu energie electrică într-o schemă de siguranţă redusă, fapt care ar putea determina apariția unor pauze de tensiune accidentale.

            Sursa: Electrica Satu Mare

Un comentariu

  1. Alt Satmarean Răspunde

    Cu anunțul acesta ei cred că se spala pe mâini în caz de pagube la aparatele electrocasnice? Suntem la serviciu și ei ba dau ba iau curentul.Cum să facem??? Sa stam acasă și când i-au curentul să scoatem aparatele de sub tensiune iar când îl dau să le reconectam?? Sper sa nu fie probleme…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.