Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

Bătrân de 88 de ani, tâlhărit de trei minori la Ardud

talharTrei minori din Ardud, județul Satu Mare, bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată asupra unui bătrân de 88 de ani, au fost identificați  și prinși de polițiști.

 În data de 13.03.2017,  la ora 00.18, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 de  către un bărbat de 88 de ani, din Ardud, despre faptul că, înainte de miezul nopții, persoane necunoscute au pătruns  în locuinţa lui,  în scop de jaf.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii orașului Ardud, au stabilit că  în cursul nopţii, în jurul orei 23.30, trei persoane necunoscute, având fețele acoperite,  au intrat  prin efracţie în locuinţa victimei,  i-au aplicat acesteia mai multe lovituri şi i-au sustras banii găsiți în casă, respectiv 100 de lei, după care au părăsit locuinţa.

Poliţiştii au continuat cerectările, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare,  reuşind în scurt timp să identifice  principalii bănuiţi de comiterea faptei, ca fiind trei minori în vârstă de 15, 16 respectiv 17 ani, toți din Ardud. Aceștia vor fi prezentați magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, cercetările urmând să continue pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Un comentariu

  1. alcan Răspunde

    de ce nu publicati si numele talharilor, adica fratii,
    Linguraru Riciardgir,
    Linguraru Optimuspraim,
    Linguraru Erforsvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.