Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Bugetul Apaserv, aspru criticat. 40% din prețul apei merge pe salarii

consiliuConsilierul local UDMR, Ștefan Ressler, a criticat aspru, în ședința de astăzi a Consiliului Local Satu Mare, bugetul SC Apaserv pe anul 2017. Acesta a arătat că 40% din costul apei pe care-l plătesc sătmărenii reprezintă cheltuieli cu salariile angajaților. Tot cu această ocazie, Ressler a solicitat să fie redus prețul la apă pentru că apa furnizată de Apaserv către populație este cea mai scumpă din zonă. 

Directorul economic al SC Apaserv, Monica Fechete, a arătat că nu vor fi majorări de preț la apă în acest an și că ultima majorare a fost la 1 iulie 2014. 

Cheltuielile prevăzute în Bugetul Apaserv pe anul 2017 depășesc 55 de milioane de lei, cu 10% mai mari decât anul trecut. Dintre acestea, peste 24 de milioane de lei reprezintă doar cheltuieli cu personalul, adică cu 13% mai mari decât anul trecut. Aici intră cheltuieli cu prime și bonusuri care, practic, s-a dublat față de anul trecut. 

În cele din urmă, în ciuda faptului că un consilier UDMR a votat împotrivă iar ceilalți s-au abținut, Bugetul SC Apaserv Satu Mare a trecut grație voturilor acordate de consilierii PSD, PNL și ALDE. 

 

8 comentarii

  1. Dorel Răspunde

    Dovada ca partidele poltice sunt intelese intre ele acuma fura udmr inainte a furat psd cu coica in frunte

  2. Feri Răspunde

    Vezi câte rude de politicieni locali lucreaza ( taie frunze la caâni ) la Apaserv. Presa locală din complicitate tace …..

  3. Romi Răspunde

    E adevarat ca Bota,contabila sefa, are masina de 25.000 de euro si cateva proprietati?DNA ,SE POATE VERIFICA????

  4. Marusca rusca Răspunde

    Prime de vacanta(decontare hotel in austria.franta,belgia),ditamai concediul,ploua nu ploua i-ti calculeaza apa pluviala dupa datele altor mincinosi,
    INMH,c-asai la noi,preturi maximale,cica, sunt investitii Hai sa fim seriosi, TU NU AI ACCEPTA SA FI ANGAJAT APASERV (wie vil ?)ķ

  5. mihai Răspunde

    Salarii mari? C

  6. mihai Răspunde

    Salarii mari? Cine zice ? udmr?
    udmr cati consilieri are care tau frunze in frunte cu laci fogel, responsabila cu presa ce face toata ziua pentru salariul care il incaseaza,alti sefi unguri ce fac pt banii care ii incaseaza? directorul tehnic ce face ?
    ce nu e convine ungurilor ?
    sa se uite ungurii ce parc auto are institutia acuma si ce era pe vremea lui joni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.