Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Ce proiecte noi a demarat actuala conducere a Primăriei? Răspunsul lui Kereskenyi

consiliul local satu mare (3)Primarul Kereskenyi Gabor a fost întrebat în conferinţa de presă de astăzi ce proiecte noi a demarat de când ocupă funcţia de primar.

Întrebarea adresată de reporter: Ce proiecte noi ați demarat 100% de când aţi preluat funcţia de primar?

Răspunsul primarului: Sunt mai multe proiecte pe care le-am prezentat. N-ar ajunge poate o oră să povestim despre asta, poate ar trebui să fie subiectul sau obiectul unei alte conferinţe de presă, dar sunt foarte multe proiecte noi care am demarat. Un proiect super nou este reparaţia străzilor, care nu s-a întâmplat în doi ani deloc. Se poate face mişto de acest subiect, cum am mai auzit şi eu, că de citit nu am citit, dar despre acest subiect poate să spună în detaliu dl. Masculic care răsunde de sectorul de întreţinere drumuri.  Este un lucru 100% nou, din păcate, din 2014 încoace reparaţia drumurilor. În altă ordine de idei, ceea ce cred că este o noutate, informarea opiniei publice pe căile de comunicare proprii, ale primăriei. Sunt prezentate actvităţile noastre cu cea mai mare transparenţă şi la real time acele lucrări care se desfăşoară pe acest segment  în municipiul Satu Mare. Poate să acceseze harta digitală toţi care sunt interesaţi şi să vadă ce urmează să fie reparat”.

34 comentarii

  1. matroz Răspunde

    @all:nu-l mai intrebati !!!Saracu la capitolul asta este in pozitia zburatoarelor de pe Aeroportul Satu Mare.Cum Doamne iarta-ma nu are:
    -aprobarea platii retroactive a taxei de salubrizare;
    -nefinalizarea reparatiilor podului Decebal.Ofi avand ceva cu denumirea podului?
    -plata parcarii peste abonament in zona A-ignorata de toti predecesorii domniei sale;
    -portul esarfei tricolore la intalnirea cu Presedintele Romaniei;
    -repunerea in stare de functionare a gropii lui Gyusi;
    -angajarea preferentiala a ungurilor in administratie;
    -schimbarea intempestiva a secretarului municipiului Satu Mare;
    -chemarea in judecata a statului roman pentru cresteri salariale;
    ……..Gabore,ti=le contabilizez de nu te vezi!

    • Coica Răspunde

      Aloooo matrozule, nu te strofoca, nu te mai platesc din banii de la primarie, iar de la cabinetul meu nu mai pot. Iti multumesc pentru serviciile facute de tine, dar eu NU MAI REZIST. M-am intors la cabinete, du-te si tu inapoi, la vatra.
      O seara faina: dr. Coica Costel Dorel

      • Finanțist local Răspunde

        Primarul de zkKT , Cum nu știe de proiecte ? Doar soția lu Gati lurează la primărie dar stie mai multe Bozai Vodă care a venit recent din delegație,

      • matroz Răspunde

        Gabore,mersi de indemnuri.Dar esti departe ,departe.Ca de altfei si primaria de priceperea si gandurile tale.

    • Satmarean Răspunde

      moloz, marș acasă!

      • matroz Răspunde

        @satmarean:Ai vrea tu sa-ti fie satmarul si casa ta…Dar poti sta aici linistit,cata vreme esti de bun simt,nu te trimitem nici macar la…

  2. Florin Răspunde

    Conducerea municipiului este de un penibil demn de Caragiale. Acești Unguri extremisti au ajuns la putere iar acum nu știu ce să facă cu ea. El are multe proiecte insa nu știe să la spună.
    Probabil vrea plăcute bilingve pe toalete.

    • M Răspunde

      Pai suportati maghiarii daca parintii vostri s-au mutat de la sat intr-un oras care avea majoritate maghiara de 90% !

      Vedeti asa vor face si imigrantii musulmani, cand vor fi majoritari in Europa vor urla sa dispara europenii de pe continent ca ii pamantul lor, si asta se va intampla in cel mult 50 de ani. poate asta meritam.

      • Norick Răspunde

        Like! 🙂

        • matroz Răspunde

          V-ar placea sa intoarceti macar o parte de istorie in folosul ungurilor.Oricum nu va crede nimeni,s-au cam saturat toti de minciuni scoase de sub seua calului.Dar mai Norikule,te vad atat de entuziasmat de o prostie marlaneasca,ca-mi vine sa te intreb:Inafara de mintea vostra putina=si doar a unora-pe cine ati mai auzit ca nu se suporta Lajos cu Ion?Daca va considerati musulmani veniti in tara,va plang de mila,pentru putina judecata pe care afisati,cel putin in spatiul online!Sarbatoriti in continuare victoria ungurilor asupra romanilor?Europeni ce sa spun!

          • Norick

            Lasa-l tu vorbele si povestile tale pe langa subiect matrozule.Deja ai demonstrat de nenumarate ori , cand primesti o replica bine intemeiata si culturat fara injurari , te retragi ca melcul.
            “Daca va considerati musulmani veniti in tara…” Cu asta ce ai de spus prietene ?? Nimeni nu a spus/scris asa ceva?? Ai deja probleme si cu interpretarea textului??
            Mai bine aseaza-te pe funduletul tau ,deschide o bere si bucura-te de sosirea primaverii si nu ma provoca te rog cu aberatiile tale unortodoxe.
            Sper ca m-ai inteles de data asta si ramanem pe aceeasi teren de joaca IMPREUNA…:-) 😛
            Weekend placut ! 😀

          • Traznea

            Norick mai invata gramatica limbii romane si nu da lectii la toti si la toate .

          • Norick

            @Traznea : mai invata putin cultura. Prima data se saluta… 😛 🙂 😀

      • Unu' Răspunde

        Când a avut sătmarul populație maghiară în proporție de 90%? Mă refer la realitate, nu la vise umede …
        Bunica-mi povestea că ea când era copil, înaintea primului război mondial!, trebuiau să se declare maghiari, chiar dacă în casă vorbeau românește, altfel era jale! Situația s-a repetat și la începutul celui de-al doilea război mondial, când au venit horthiștii și i-au adunat pe români să-i deporteze …
        Populația maghiară n-a avut parte de asemenea tratament … încă!

        • Norick Răspunde

          Nu trebuie sa faci mare efort, doar uita-te la Wikipedia…:-) (functioneaza si in lb. romana) Sau intreaba si pe alti bunici…:-P
          Apropos unde era copil bunica ta ??
          P.S. la deportare din pacate au picat foarte multi fara sortare…

          • Unu'

            Bunica, stră-bunica și stră-stră-bunica erau românce din Sătmar!
            Străbunicul a stat 3 ani în armata împăratului Ungariei și a plecat la război ca militar ungur, dar era șvab! A murit pentru țară, dar nu știu exact pentru care …
            Proportția reală era oarecum asemănătoare ca și acum, dar invers, în sensul că erau aprox. 65% unguri (unde intrau și evreii maghiarizați și țiganii), cam 30% erau români și vre-o 5% erau slavi (cehi, polonezi ucrainiei și ruși).
            DAR erau foarte mulți cei care se declarau unguri pentru a nu fi persecutați de către nobilimea maghiară care conducea orașul la vremea respectivă!
            Lasă Wikipedia pentru orice alt domeniu dar nu istorie și mai ales nu cea recentă care este interpretabilă de cele mai multe ori! Eu îți spun fapte reale, nu povești!

          • Norick

            …din Satmar…Si Viseul de sus apartine de Satmar… 😛 🙂
            Imi pare rau, dar nu te cred…:-P 🙂
            Nu de alta , dar si eu am avut stra-bunici din SM (din municipiu) .. 😀 😛

          • Unu'

            Dar nici nu-s curios dacă mă crezi sau nu!
            Vișeul de Sus n-a aporținut niciodată de sătmar! Era Máramaros megye cu capitala la Sziget’ Baia Mare a aparținut de raionul sătmar, undeva între cele două războaie!

          • Norick

            Da, ai dreptate. La Homorodu de sus m-am gandit. Scuze. 🙂
            P. S. Nici eu nu-s curios de procentele tale fictive… 🙂
            Weekend placut

  3. matroz Răspunde

    @Norik:este adevarat mi-a placut replica bine argumentata si culturat data de tine adica:like!Culturala ,ce sa spun…..De unde ai scos tu aberatii ortodoxe la mine,ALAH sa te inteleaga!!!!!! Tu chiar ai probleme dimineata.Nu te-a oprit in trafic politia?

  4. matroz Răspunde

    @norik:chiar imi pare rau de tine cu stramosii tai din satmar si nu din Viena.Am senzatia ca esti o comoara la casa omului de care nu mai poate acesta sa scape!Tu nu te autoevaluezi la ce spui?Esti un antiroman cum rar mi-a fost dat sa citesc,de vazut am vazut putini,dar au plecat .Si nu le duce nimeni dorul…Ai facut vreodata o apreciere cat de cat pozitiva la adresa romanilor-pe care nu i-ai scos din tarani.Noi te gazduim aici cu toate prostioarele tale de prieten ,dar nu crezi ca de fapt ceva nu e in regula?Mai nene ,nu toti ungurii sunt ca tine-chiar nu realizezi?

    • Norick Răspunde

      @matroz: tare imi place cum tu vorbesti de antiroman. Eu mai mare anti-ungur decat tine nu am mai vazut, asa ca scorul este egal.
      P. S. N-am nevoie de “gazduire” pentru ca am fost in fata ta… 🙂
      Weekend placut 🙂

      • matroz Răspunde

        @norik:vezi ca esti superficial si prost informat,am spus :Noi te gazduim aici cu toate prostioarele tale de prieten-ma refeream la portal.Dar tu hop,tu esti mai vechi in satmar,decat satmarul insasi!Cum zici tu antiungur,nu sunt romanii,sa-ti intre bine in tartacuta.Unii ca tine si altii doi =trei habauci infierbantati -provocati asemenea reactii.Daca putin ati lasa mai jos mandria cocoseasca a penelor de honvezi handicapati,chiar nu ar interesa pe nimeni!Reactiile tale in fond chiar nu intereseaza pe multi.Eu conversez cu tine in virtutea bunelor relatii satmarene.Iti spun ca esti ungur numai cand te apuca dracii si te crezi in spatiu.Nu in Ungaria,ca aia sunt oameni seriosi !

        • Norick Răspunde

          @matroz in continuu vorbesti lucruri neadevarate si pe langa subiect. ‘-)
          Bea te rog inca un spritz si las-o dracului filosofia, fiindca nici asta nu-ti merge. 🙂
          Weekend placut, m-am retras o leaca… 🙂

          • matroz

            @norik:Nu ma mir ca ti-a retras ungurimea dreptul de libera exprimare!Acasa nu te lasa soata sa spui prostioare?

  5. Norick Răspunde

    Nu @matroz, iar’ ai dat in bara. Este Weekend si nu mai suport prostiile. De luni iti stau la dispozitie… 🙂 🙂

  6. Norick Răspunde

    P. S. Romanasii tai mai rezista la aberatiile tale??? 🙂

    • matroz Răspunde

      @Norik:Asta chiar m-a convins!Decat cu unguri ca tine fara putina minte mai bine lipsa!Sper ca sfarsitul de saptamana sa-ti dea mintea romanului de pe urma.Daca nu,atunci nu.Esti iremediabil pierdut in minunata pusta ungureasca.Pana la Tisa totusi a romanilor pe care-i iubesti …..

      • Norick Răspunde

        @matroz:decizia este in mana ta. Poti pleca si tu inapoi in Moldova…
        Din pacate tot am crezut ca esti mai altfel… Dar sperantele sunt minime… 🙂

        • matroz Răspunde

          @norik:sunt altfel doar atunci cand intreci limitele bunului simt si nu pentru ca esti ungur.Stai linistit.Uita-te in gradina propie,fii civilizat si ai in mine partener de discutie.Altfel NU.Cat despre Moldova-nu-i locul meu de bastina,dar iti mai spun odata sa pricepi bine,este in Romania!!!Tudom???Cine face prostii cu afirmatii aiurea?Ce vine au ei ca voi va mai cautati tara?In rest fii optimist!!!!

          • Norick

            @matoz: interesant mai esti amice. Tu zilnic vorbesti de pusta si Tisa, dar cand auzi de Moldova atunci imediat iti sparge capul… 🙂

  7. laurentiu Răspunde

    Mari proiecte a facut keserkeni, vai de capul lui :). Noroc cu Maskulik care pricepe cu ce sa mananca primaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.