Ultima actualizare: ieri, 23:01
Locale

Consilier local nou la Satu Mare. Gergo Butka a demisionat

consilierConsiliul Local al municipiului Satu Mare are, începând de astăzi, un nou membru. Este vorba despre Maurer Róbert Csaba, înscris pe lista de supleanţi ai UDMR pentru funcţia de consilier local, la alegerile locale din 05.06.2016.

Noul consilier a preluat funcția rămasă vacantă în urma demisiei fostului consilier local, Gergo Butka. Acesta a recurs la acest gest după ce a devenit consilierul pe probleme de marketing și evenimente a primarului Kereskenyi Gabor. Cu această ocazie, Butka va avea patru domenii de activitate: comunicarea cu cetățenii, cultură și divertisment, dezvoltare economică și imagine de oraș – city branding. După demisia din Consiliul Local, Gergo Butka va renunța și la afacerea de familie. 

În ședința de astăzi la Consiliului Local Satu Mare, noul consilier, Maurer Róbert Csaba, a depus jurământul în fața noilor săi colegi după care și-a preluat mandatul. 

2 comentarii

  1. nemernic Răspunde

    UNGUR DUPA UNGUR

  2. dorel cetatean Răspunde

    Renunta la “fascinanta lume a caucicucurilor”, ca sa-l citez..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident în lanț în județul Satu Mare. Un șofer a ajuns la spital

Un accident în lanț s-a produs în această în această dimineață, în jurul orei 08.00, în localitatea  Moftinu Mic, județul Satu...

Închide