Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

Craterul de pe Podul Decebal a fost astupat (FOTO)

groapaaZilele trecute atrăgeam atenția că pe Podul Decebal și-a făcut apariția un crater uriaș la doar câțiva metri de groapa în care, în urmă cu trei săptămâni o sătmăreancă și-a distrus o roată de la mașina sa. Craterul respectiv s-a dezvoltat într-o lucrare de plombare executată în trecut și avea aproape un metru lungime, circa o jumătate de metru lățime și cel puțin 15 cm adâncime. 

Azi, însă, craterul a fost astupat în totalitate. O echipă de muncitori au tăbărât asupra sa, au scos și materialul cu care a fost plombată groapa anterioară, după care a fost acoperită cu asfalt în totalitate. 

Nu a fost singurul loc unde s-a intervenit. Echipe de muncitori au mai putut fi văzuți în ultimele zile și la alte gropi care și-au făcut apariția în asfaltul străzilor municipiului Satu Mare. 

 

2 comentarii

  1. IoBag Răspunde

    Mă boilor, aia era groapă PE pod? Era la 200 m de pod, dar vouă vă e tot una! PLM de retarzi …

  2. Alt Satmarean Răspunde

    Dar gropile de pe podul Golescu înainte de intrarea în M16 pe strada Lalelei nu le vede nimeni?????? Un șofer si-a îndoit geanta în una din gropile respective fapt prezentat chiar pe acest portal!!!!!!! Ce așteptați d-lor ca să nu vă spun altfel?…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.