Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

A dormit lângă TIR-ul răsturnat. Oameni din Gelu i-au dus mâncare (FOTO/VIDEO)

accident tir satu mare (7)Şoferul care s-a răsturnat cu TIR-ul lângă aeroportul din Satu Mare şi-a petrecut noaptea în câmp, dormind lângă mastodont. El aşteaptă încă de ieri dimineaţă să vină vină o autospecială din Cluj să îi pună TIR-ul pe roţi, dar nu se ştie din ce cauză încă autospeciala nu a ajuns.

Ultima promisiune a fost că va ajunge astăzi după amiază.

Şoferul a declarat pentru PortalSM.ro că a refuzat să plece de lângă TIR, de frică să nu îi fie furată marfa, articole textile.

Încă de ieri, mai mulți oameni sufletiști, printre care o familie de arabi din localitatea Gelu, i-au dus mâncare. Mai mulţi şoferi care trec prin zonă opresc şi îl întreabă pe bărbat dacă are nevoie de ceva.

Șoferul turc a declarat că accidentul s-a produs din cauza exploziei unui cauciuc.

“Este la Cluj patronul, ajunge în trei ore. Nu am vrut să merg de lângă TIR, ca să îmi păzesc marfa. Am dormit sub cerul liber, dar mulți oameni mi-au adus de mâncare și pături”, a spus șoferul pentru PortalSM.ro. Acesta a mai declarat că nu a pățit nimic.

7 comentarii

  1. john Răspunde

    Noul prefect i.s.u. nu au luat nicio masura nimic?
    Observ ca incepe cu stangul domnu Filip
    Rusine!

  2. Sorin Răspunde

    Neputință numele tău este România….

  3. Safetycar Răspunde

    Mișto ar fi sa nu apară patronul turcalet.Asta o sa se însoare ,o sa-si facă o gospodărie lângă tir ,o sa facă copii,copiii o sa facă copii la rândul lor si peste vreo suta de ani o sa avem o noua localitate….Turcești,Tirești ,etc.

  4. lili Răspunde

    pai ia adus mancare arabul mohamed din gelu (are un bar acolo si sta todeauna cu sapca in cap-are sub ia cipilica de arab si vizioneaza Al Jazeera) care este translator al politiei de frontiera pe regiune

  5. next Răspunde

    Am si o intebare (articole textile ) cum pot fi transportate in remorca cu prelata nici suluri de material nici produs finit nu se trasporta sub prelata

  6. dorin Răspunde

    Lili, în 5 rânduri ai făcut o “cacialma” ordinară. Ce fumezi? Sau ai aizaimer? Vorbeste la subiect sau macar ce ne_ar interesa.

  7. Furida Răspunde

    Aia din Gelu is msjoritatea retardati sau jurnalisti inventati de Govor, iara boschetarul ala de arab din zona i toarna pe compstriotii lui care vor sa treaca vama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.