Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Drumurile județene rămân neplombate. Încă o contestație

drumLicitația privind lucrările de întreținere a drumurilor județene a fost contestată vineri din nou, astfel că aceste artere de circulație nu pot fi plombate cel puțin două-trei luni de acum înainte.

”La nivel județean, situația este din ce în ce mai complicată. Asta pentru că vineri, pe la prânz, o firmă, un consorțiu, a pus o ultimă contestație, care va tărăgăna activitatea de plombare a drumurilor din județul Satu Mare, deși firma respectivă știe bine că nu are sorți de izbândă pentru că au pierdut și la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, și la Tribunal. Dar totuși, au considerat că este mai bine să tărăgăneze problema asta, care va deveni a noastră, a tuturor, pentru că drumurile respective vor deveni impracticabile încă cel puțin două-trei luni, dacă nu mai bine”, a precizat azi subprefectul Altfatter Tamaș, în cadrul ședinței Comitetului Consultativ de Dialog Civic Pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, care s-a desfășurat la sediul Prefecturii.

Cele spuse de subprefect au fost confirmate și de managerul public al județului Satu Mare, Nagy Szabolcs. Acesta a spus că, în momentul de față, lucrările de întreținere a drumurilor județene sunt blocate.

În această situație, sătmărenii vor fi nevoiți să circule pe niște drumuri județene care, fiind neplombate, vor deveni din ce mai impracticabile. Și asta din cauza faptului că lucrările de plombare a lor nu pot fi începute din cauza unei firme care a contestat, în ultimul moment, licitația. 

4 comentarii

  1. xmen Răspunde

    Trebuie căutată o soluţie simplă şi legală. Firma asta nu mai trebuie primită a licitaţii. Trebuie respinsă din start. Oricum îl doare în bască de acest judeţ.
    P.S. Mulţumim fostului iubit conducător Ştef pentru situaţia creată. Dacă judeţul era împărţit în patru zone de lucrări, măcar o parte puteam face. Şi problema este că avem banii în cont. Parcă văd că la sfârşitul anului rămânem cu bani necheltuiţi şi Ştef va zice că de vină este actuala conducere. Că deh, dacă era el…. Ce frumos era. Pentru el, poate.

  2. Simplu Răspunde

    Problema este deja de subminare națională.
    În astfel de situații ar fi trebuit demult să se implice guvernul României deoarece pute.
    (treaba cu SEAPUL deja lasă de dorit)

  3. mirela Răspunde

    Pai si drumurile din municipiu sunt varza, merge Kereskeni sa gaseasca drumari in Japonia 🙂

    • Unu' Răspunde

      Normal, că penisulache de dorel de sătmar le-a ignorat total timp de 4 ani de zile, mânca-i-ai penisul …
      CUIE MOICA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.