Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Gest impresionant la Satu Mare. Sumă mare de bani lăsată prin testament la CAS de o sătmăreancă

baniO sătmăreancă a făcut un gest incredibil lăsând, prin testament, o sumă mare de bani pentru Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Satu Mare. 

”Conducerea CAS Satu Mare dorește să aducă la cunoștința publicului un caz inedit care vizează indirect toţi  asigurații Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. În semn de recunoștință pentru tratamentul și sprijinul acordat  de sistemul asigurărilor de sănătate, o persoană  – doamnă, de 67 ani – a lăsat prin testament suma de 103.000 euro Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. Procedura de intrare în posesia sumei este în curs de derulare.

Prin acest gest nobil,  înţelegem că intenţia doamnei a fost de a veni în sprijinul  persoanelor cu probleme de sănătate, dorinţă ce-i va fi îndeplinită, iar pentru conducerea şi colectivul  CAS Satu Mare  este un mesaj de încredere  şi de recunoaştere a activităţii”, se arată într-un comunicat al instituției. 

Directorul CJAS Satu Mare, Georgeta Pop, care s-a aflat azi la București, a afirmat, pentru PortalSM, că banii lăsați prin testament vor ajunge sub formă de venit la Fondul Național de Asigurări de Sănătate. Însă o mare parte din această sumă se va întoarce la Satu Mare sub forma unei majorări a fondului alocat județului nostru. 

3 comentarii

  1. Masochism Răspunde

    Si mai concret cum o sa vina in sprijinul persoanelor cu probleme de sănătate?Prin stimularea angajaților Cas cu prime si chiolhanuri?saraca babetă probabil cât a fost internata a auzit doar: “casa nu decontează ,nu are bani”

  2. sm Răspunde

    Cred ca pentru fundatia salvati copiii era mai bine.

  3. matroz Răspunde

    @all:un gest de normalitate nu primeste aprecieri!!!!Daca se imbata fratele Gabor sau ii crestea par pe cap la Coica era ceva teribil…..Florine cu cititorii tai merge in campanie ,daca primesc bani,daca nu ,nu!pacat de sait.Cu parere de rau,dar frate cu dracu nu ma fac!Pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.