Ultima actualizare: azi, 21:30
Locale

Hartă activă cu plombările din Satu Mare

plombari-strazi-satu-mareSătmăreni au acum posibilitatea de a se infoirma din timp când va fi plombată strada loc și pe ce străzi se fac astfel de lucrări. Primăria municipiului Satu Mare a elaborat o hartă activă a orașului unde sunt trecute străzile pe care se va interveni în următoarele două zile.

”Stimați cetățeni! Condițiile meteo sunt favorabile, am început plombarea străzilor. Pe această hartă puteți vedea programarea pentru următoarele zile, rugămintea este să nu parcați pe carosabil în zonele de intervenție, pe zilele programate. Vă rugăm să distribuiți această hartă, speră să fie utilă!”, a precizat primarul Kereskenyi Gabor.

Harta va fi actualizată în fiecare zi, astfel că fiecare sătmărean interesat va afla ce străzi se plombează într-o anumită zi.

Harta poate fi văzută  AICI

Un comentariu

  1. matroz Răspunde

    Cine si-a batut jos de primaria cu harta ce se afiseaza?Gabor ,coboara pe sfantul Niculae din pod!!!Astia isi bat joc de tine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE A ars balta de la Odoreu. Anchetă a Poliției pentru depistarea făptașului (FOTO)

UPDATE: Poliţia şi Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă Someş Satu Mare au deschis o anchetă pentru a depista persoana care...

Închide