Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Hoț de pe Horea, prins de un jandarm. I-a smuls telefonul din mână unei tinere

jandarmUn hoț a fost prins imediat după ce a smuls telefonul din mâna unei tinere care se deplasa pe strada Horea din Satu Mare. 

Unei tinere de 18 ani din Turț, i-a fost furat ieri, 08.03.2017, în jurul orei 18.00, telefonul din mână, în timp ce se deplasa pe strada Horea din municipiul Satu Mare, de către o persoană necunoscută și care după comiterea faptei a încercat să fugă.

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean Satu Mare, aflat în timpul liber, a observat întreaga scenă și a reușit să-l prindă pe cel în cauză și să-l predea polițiștilor.

După identificare, s-a stabilit că  acesta este un tânăr de 23 de ani din Carei și care va fi cercetat în continuare de polițiștii de investigații criminale pentru comiterea infracțiunii de furt.

2 comentarii

  1. Gogo Manu Răspunde

    De ce autoritatile competente nu ”aduna” gunoaiele de pe Horea ??De ce sunt lasate sa sa ”imputa” zona??Jandarmii ,politia locala si politia nationala sa treaca de urgenta la ”curatenia de primavara”.sa adune gunoaiele si sa le arunce la groapa de gunoi de la Doba !!Sunt multi ani de cand aceste gunoaie sunt lasate pe strada Horea fara ca nimeni competent sa ia vreo masura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • horea Răspunde

      in primul rand nu numii gunoaie niste persoane pe care nu le cunosti da intreadevar ar trebui facut un pic de curatenie ptr ca stau acolo persoane fara forme legale dar si familii care platesc chirii destul de mari si stau in acele conditii primaria este de vina fac razii o data la an si orice se intampla pe horea dau vina pe acei locatari dar pana acuma cate sau intamplat ex bataia de dana nici unul nu sta in cladirea de pe horea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.