Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Kereskenyi Gabor a dat în judecată Primăria Satu Mare. Vrea salariu mai mare

kereskenyi gaborPrimarul Kereskenyi Gabor a dat în judecată Primăria, prin intermediul sindicatului Mintia, alături de câteva sute de angajaţi, solicitând acordarea unui spor de antenă, de 10%. Astfel, printre reclamanţi apare numele lui Kereskenyi Gabor iar la partea reclamată apare municipiul Satu Mare, reprezentată tot prin primarul Kereskenyi Gabor. De asemenea, le lista petenţilor apar cei doi viceprimari, Doina Feher şi Adrian Albu.

“Este procesul în ceea ce priveşte sporul pentru condiţii vătămătoare, aşa zisul spor de antenă, care este contestat de Curtea de Conturi. Am considerat că trebuie să fiu solidar cu angajaţii din cadrul Primăriei pentru că, spre deosebire de alte instituţii, unităţi, unde beneficiază angajaţii sau lucrătorii de sporul de antenă, în speţa noastră, pe Palatul Administrativ sunt amplasate fel de fel de antene care, conform buletinelor de măsurători, chiar emit nişte radiaţii, care sunt dăunătoare sănătăţii angajaţilor”, a spus primarul.

 În aceste condiții, edilul a solicitat Consiliului Local aprobare pentru angajarea unor juriști, astfel încât niciun angajat să nu fie în conflict de interese.

12 comentarii

  1. Sergey Răspunde

    Asa este dle Gabor, toți din primărie sunteți radiați, poate acesta este și motivul pentru care nu va puteti face treaba, atât dvoastra cât și angajații dvoastra. Impozitul și taxele il plătim cu totii, dar orașul și străzile arata ca după bombardament. O să spuneți că nu este vina dvoastra, că nu sunteți la conducere decât de puțin timp, dar tare mare mi ar fi mirarea daca dvoastra ați reușii sa schimbați ceva. Spor.

  2. Zoltan Răspunde

    Apucați-vã odatã de repararea strãzilor cã e dezastru în municipiul ãsta. Sã vã fie ruşine Primãria Satu Mare!!!

  3. Gâgă Răspunde

    Buuuun!Dar dacă cei de la parterul primăriei suferă de pe urma antenelor cei de la ultimele etaje a blocurilor din jur de unde primesc compensaţii?.Nu mai vorbesc de deranjul suportat la concertele de peste vară.Aud?

    • Unu' Răspunde

      Ar trebui și ei să dea în judecată consiliul județean, în a cărui proprietate se află clădirea, și să ceară daune materiale!

  4. Coica Răspunde

    Bravoooooooo

  5. laurentiu Răspunde

    Spor de putoare nu vrea? NICIUN proiect intr-un an de primarie!!!RUSINE!

  6. Qxx Răspunde

    Alooo cine dracu v-a pus sa dati in chirie pe 2 lei si telefoane primite cadou acoperisul primariei
    Macar daca anenele ar radia suficient sa va puna neuroni in miscare dar la din pacate nu va face nimic

  7. Pesimistul Răspunde

    Foarte indreptatit, la fel ca si toti anagajatii primariei, nu exista dubla masura, cei din consiliu/prefectura sa beneficieze de acest drept si ceilalti nu, că ce, asa vrea Curtea de Conturi, aceasta “baba cloanţă” a sistemului unealta politica……..

  8. Gavrus Tiberiu Răspunde

    Eu cred că este ilegal că primarul să fie membru de sindicat. Eu cred că sporul de antena este ilegal. Dacă condițiile de muncă sunt dăunătoare sănătății (dar nu cred că sunt) trebuie create condiții care sa nu fie dăunătoare sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.