Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Mărțișoare pentru doamnele şi domnişoarele din Jandarmeria Satu Mare

jandarmiDoamnele şi domnişoarele, care fac parte din personalul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare şi-au început ziua de azi într-un mod deosebit.

Colonelul Ovidiu – Adrian Popa – desemnat Inspector – Şef al unităţii şi maiorul Gheorghe Vlonga – Adjunct al Inspectorului – Şef, le-au întâmpinat pe doamne la sosirea lor în unitate, fiind mesagerii întregului personal al Jandarmeriei Satu Mare, oferindu-le doamnelor şi domnişoarelor mărţişoare însoţite de tradiţionalele urări de primăvară.

Chiar dacă la eveniment nu a fost prezent tot personalul feminin al unităţii, unele dintre doamne şi domnişoare fiind în misiuni sau în concedii, acestea nu au fost uitate, mărţişoarele lor fiind trimise prin colegi.

Jandarmeriţele au mulţumit comenzii pentru aprecierea de care dă dovadă zi de zi şi nu numai în această zi specială.

Inspectorul șef al IJJ Satu Mare, colonelul Ovidiu Adrian Popa, a transmis și un mesaj de 1 Martie pentru toate sătmărencele. 

”Frumoasa sărbătoare a primăverii, Ziua de 1 Martie îmi oferă plăcutul prilej de a vă transmite un gând bun, o floare de primăvară şi o sinceră îmbrăţişare. Vă doresc din suflet să aveţi parte de o primăvară caldă, plină de bucurii sufleteşti şi cât mai multe împliniri alături de cei dragi şi apropiaţi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.