Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Misterul “accidentului muşamalizat” de lângă Aeroportul Satu Mare (FOTO/ VIDEO)

accident aeroport sange (3)Mai multe persoane ne-au scris pe facebook, ne-au contactat pe numărul redacţiei şi au lăsat comentarii la articol, reclamând faptul că accidentul de lângă aeroportul Satu Mare, cu TIR-ul care a ajuns în şanţ ar fi fost muşamalizat, în sensul că ar fi fost implicat încă un VW Passat despre care nu se spune nimic. Oamenii au spus că au văzut la fața locului, pe lângă TIR-ul răsturnat, şi o maşină serios avariată, un echipaj de ambulanţă şi de Poliţie, dar sunt şi urme de sânge.

Reporterii PortalSM au reuşit să afle ce s-a întâmplat, întrucât informaţiile la început nu se confirmau.

Aşadar, vineri dimineaţa, în jurul orei 4:00, şoferul unui VW Passat a ieşit de pe carosabil, după ce un TIR, altul decât cel răsturnat, a intrat pe contrasens în faţa sa. Maşina a fost serios avariată, iar potrivit poliţiştilor, şoferul TIR-ului respectiv s-a ales cu permisul suspendat.

După trei ore, adică la ora 7:00, TIR-ul condus de şoferul turc s-a răsturnat în apropierea locului în care Passatul a ieşit de pe carosabil. Poliţiştii au declarat că nu a fost vorba despre nicio tamponare, nimeni nu a fost rănit, iar şoferul turc a spus că a intrat în balans după ce a avut o explozie la roată şi s-a răsturnat în şanţ.

Coincidenţa face ca în apropiere, pe carosabil la circa 100 de metri, să fie şi urme de sânge. Oamenii legii susţin că este vorba despre sânge de căprioară, care a fost lovită cu câteva zile înainte de cele două evenimente rutiere.

Dimineaţa, trecătorii au văzut TIR-ul răsturat, Passatul în şanţ, crezând că a fost o tamponare, iar când au citit ştirea că TIR-ul s-a răsturnat singur au crezut că este vorba despre o muşamalizare a accidentului. Oamenii legii au dat asigurări că nu există nicio legătură între cele trei evenimente, fiind vorba despre o coincidență foarte mare.

3 comentarii

  1. lili Răspunde

    mancati ca..t. turcu a dormit la volan si a intrat in pasat, amaratul ala din pasat a avut zile(ducea saracul ceva haine la ceva copii, cel putin asta spunea cu lacrimi in ochi ) si i s-a dus partea dreapta din masina si el a avut o zgarietura la frunte si a refuzat transportul la spital. si voi tineti cu turcaletul fu..va mama voastra la cum conduc si ce reguli au.

  2. M Răspunde

    Auzi ma, cica “reporterii portalsm” :))). Vai de mama reporterilor daca si voi va autointitulati reporteri. In alte parti stirea a fost redata conform realitatii, dar voua nu va iesit nici a doua oara. Mai incercati pana nimeriti si voi.

  3. Pavel Răspunde

    Sunteti de toata groaza,ziaristi de 3 lei, si aia 3 lei i dadea chelul prefect si psd, mi schirba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.