Ultima actualizare: ieri, 21:11
DRM
Locale

O sătmăreancă forțează pătrunderea pe contrasens chiar în fața Tribunalului (VIDEO)

sensO sătmăreancă a încercat astăzi să forțeze pătrunderea pe contrasens chiar în fața Tribunalului Satu Mare. A fost filmată însă de niște trecători iar imaginea video a fost postată pe contul lor de Facebook de cei de la ”Ai parcat ca un BOU- Satu Mare”. 

Doamna se afla la volanul unui bolid și foarte probabil își dorea să-și ia copilul de la școală cu riscul de a încălca regulile de circulație și de a bloca total traficul de pe strada Mihai Viteazu care, și așa, este foarte aglomerat la acea oră. 

Postarea a fost însoțită de următorul text: 

”Am surprins această doamnă (Silaghi) cu SUV, m-a rugat să şterg poza pentru că ea s-a oprit numai să-şi ia fiica de la şcoală. Bineînțeles, eu am fost “mârlanul necioplit”. M-am găndit să vă trimit poza şi video-ul scurt care l-am făcut”.

12 comentarii

 1. x-ulescu Răspunde

  Probabil ca obrazul se ingroase cu cat masina e mai scumpa !
  Ar trebui ca in curtea scolii sa se faca un sistem drive-in,
  Parintii sa intre in curte cu masina ..plodu intra in masina . ,masina pleaca ..si urmeaza urmatorul ..cu un sens giratoriu in
  curtea scolii , omu de paza sa dirijeze circulatia. Asta pana se face lift sa-i ia pe copii direct din clase

 2. goe Răspunde

  Este madam Stef

  • Divina comedie Răspunde

   Corect,Ramona o adevarata diva lovește again.Vai cum conduce,vai cum parchează,vai cum întoarce in mijlocul drumului ,vai ce nesimțita!Dar de aceasta data trebuia sa aveți îngăduință ,copilașii ei erau foarte ,foarte obosiți ,Armando a scris cărți toată noaptea iar Astrida s-a machiat gothic pana in zori iar acum ca s-a închis Coco-fitze nu au putut sa meargă cu mă-sa la un șuting si un machiato.

 3. matilda Răspunde

  la asta buca i-a luat loc de obraz………

 4. Gustav Răspunde

  Da….vaca proasta cu buze ujujuj….
  Penala dracului….

 5. Beatrice Răspunde

  vai,cata rautate!Sa ironizezi copiii de mare calitate umana poti sa fii!Cat despre mamele care”forteaza”intrarea la Scoala Moisil sunteti penibili si grotesti!Cum poti sa parchezi regulamentar cand la ora 12 de la Scoala nr 1 ies 800 de elevi?????

  • x-ulescu Răspunde

   Sunt locuri de parcare si pe alte strazi ! de acolo se pot folosi niste anexe a trupului numite ,, picioare ” pana la scoala si inapoi la masina !
   Pentru amanunte cautati ,,pe net ” detalii cum pot fi folosite picioarele la mers

  • Canigula Răspunde

   Beatrice….ce sa-i faci daca e o scoala cu copii facuti, crescuti si plimbati numa’ in BMW-uri si Mercedes-uri….
   Propun sa se faca o banda pana in fata clasei progeniturilor, sa nu se oboseasca sa mearga pe jos, sa-i ia mamica direct din banca.

  • Domnișoara de vache Răspunde

   Vai ce pupăza ineptă ești măi Beatrice!conducerea pe sens interzis si oprirea in raza de acțiune a indicatorului oprirea si staționarea interzisă sunt contraventii!se sancționează! Prima chiar cu reținerea permisului de conducere,deci este o abatere gravă ,care pune in pericol siguranța traficului.si apropo Fă ,tu de bun simt ai auzit?

 6. popescu dan Răspunde

  Rusine ,,cow,, ce esti , parlamentari din ,,tarile de jos ,, frecventeaza bicicleta , .Beatrice probabil ca nu ai auzit de mersul pe jos. Dinu Paturica ce esti….

 7. x-ulescu Răspunde

  “Beatrice” cred ca e chiar madam ramonel stef? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Trenul Satu Mare – Baia Mare a deraiat

Trenul Regio Satu Mare-Baia Mare a deraiat de pe șine în această dimineață, în jurul orei 9.45, în zona localității...

Închide