Ultima actualizare: ieri, 21:11
DRM
Locale

Polițist local, luat peste picior de un tirist (VIDEO)

politist localUn tirist din Sibiu a luat peste picior un polițist local din Satu Mare. 

Șoferul de Tir, care se afla la volanul unui cap-tractor autotren, a fost oprit de polițistul local pe bulevardul Unirii din municipiul Satu Mare și pe bună dreptate. Nu avea ce căuta cu acest autovehicul în acea zonă ci trebuia să folosească drumul de ocolire. 

După mai multe schimburi de replici între polițistul local și șoferul de tir, la un moment dat, acesta din urmă, întinde mâna spre capul polițistului și îi împinge chipiul. Scena a fost filmată de un martor ocular care tocmai trecea prin zonă. 

Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat în continuare, dar foarte posibil ca șoferul de tir să fi primit, drept mulțumire, o amendă din partea polițistului local sătmărean. 

Contactat telefonic, polițistul local a negat vehement că ar fi fost agresat. Acesta a mai spus că şoferul doar i-ar fi indicat direcția în care ar fi dorit să ajungă. Acesta susține că imaginile ar fi o iluzie optică.

 

2 comentarii

  1. unu Răspunde

    daca voi intelegti ceva din aceasta filmare ce sa zic sunteti de la PORTALUL SATMAREAN UN MARE ZERO

  2. Trevor Răspunde

    Nu este nici o agresare acolo. Stire de 2 bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Incendiu de proporții la Negrești. Pompierii s-au luptat 2 ore cu flăcările (FOTO)

Incendiu de proporții la Negrești-Oaș. În cursul dimineţii de astăzi, în jurul orei 06:53, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost...

Închide