Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Poliţiştii locali se vor concentra pe avertismente. Gata cu amenzile?!

politia-locala-satu-mareMai mulţi poliţişti locali din Satu Mare s-au hotărât să schimbe imaginea instituţiei, după ce aceasta a ajuns cea mai controversată instituţie din subordinea Primăriei.  Unul dintre acestea a povestit, sub protecţia anonumatului, pentru PortalSM, că vor începe să plice mai mult avertismente şi să aibă o atitudine mai prietenească cu sătmărenii care încalcă legi uşoare.

“Vina ce ne-o asumăm e că am aplicat amenzi celor ce au greşit şi normal să ne vorbească doar de rau…pentru asta nu ne iubeşte nimeni şi nimeni nu ne reprezintă. Vom merge pe prevenție și avertismente, așa sigur cetățeanul va fi mulțumit. Nu am amendat nicicând fără motiv, dar am ajuns la concluzia că și avertismentul e tot o sancțiune și omul pleacă bucuros”, a spus poliţiştul.

El a dat asigurări că persoanele recalcitrante vor fi sancționate drastic, arătând că nu de multe ori sunt amenințați inclusiv că vor fi destituiți.

“99% vor fi avertismente, în limita maximă de respect a cetăţeanului faţă de noi, când te înjură că el a oprit neregulamentar şi continua cu ameninţări că te reclam sau te dezbrac şi altele, la ordinea zilei, nu poţi sa-i faci avertisment”, a mai spus acesta.

 

4 comentarii

  1. P C R ⚒ Răspunde

    Apoi se ieșea la vînat !!!!,cum greșea omul amendă !!!!

  2. Zoltan Răspunde

    Nicu chair aşa. Legile şi regulile trebuiesc respectate.

  3. Zoltan Răspunde

    Nici chair aşa. Legile şi regulile trebuiesc respectate.

  4. Safetycar Răspunde

    Tipic roamanesc!Pe ei nu-i iubește lumea,extraordinar!Mergeti la “din dragoste” poate va iubește si pe voi cineva.Deoarece dau amenzi imaginea instituției este proasta!Nu pentru ca dați amenzi tembelilor ci pentru ca va conduce cine va conduce,pentru ca gradul vostru de educație este aproape de zero,deoarece nu aveți absolut nici o urma de respect fata de cetățean iar peste toate aceste “calități” guvernează haosul din administrație,jungla urbană si legile tâmpite.Pe voi nu o sa va iubească nimeni niciodată ,nici măcar de Dragobete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.