Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Povestea TIR-ului răsturnat. Nu l-a ridicat nimeni, după o zi şi o noapte (FOTO)

accident tir satu mare (7)TIR-ul răsturnat lângă aeroportul Satu Mare este acolo de mai bine de 24 de ore. Practic s-a răsturnat ieri dimineaţă, la ora 7 şi de atunci şoferul tot aşteaptă să vină patronul firmei la care este angajat, cu o autospecială din Cluj, să îl repună pe roţi.

PortalSM.ro a aflat de ce TIR-ul este încă acolo. Imediat după accident, polițiștii au luat legătura cu patronul firmei, din Turcia, pentru a-l anunţa ce s-a întâmplat, ce este de făcut, dar s-au descurcat destul de greu, cu traducerea, s-au folosit inclusiv de programul ”google translate”. TIR-ul este încărcat cu materiale textile şi se îndrepta spre Finlanda. Probabil din cauza costurilor ridicate pentru deplasarea autospecialei care să o ridice şi a manoperei, patronul turc a solicitat statului român să suporte cheltuielile. Polițiștii i-au explicat că nu există cadru legal pentru ca statul să suporte astfel de cheltuieli, şi atunci a promis că vine să rezolve problema.

El este așteptat acum să vină la Satu Mare să rezolve problema. Între timp, şoferul este tot lângă TIR. El se teme să plece de acolo ca să nu îi fie furată marfa. Mai mulţi sătmăreni care l-au văzut s-au oferit să îl ajute cu ce pot. El a acceptat apă și hrană. El speră ca astăzi să ajungă autospeciala la Satu Mare pentru a repune camionul pe roţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.