Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

PSD-iștii au oferit flori sătmărencelor de 8 Martie (FOTO)

psd1Reprezentanții Partidului Social Democrat Satu Mare au oferit azi, de 8 Martie, flori sătmărencelor întâlnite pe stradă. Acțiunea a fost coordonată de președintele PSD pe municipiu, Radu Roca, iar din echipa care au distribuit flori au mai făcut parte Adrian Micle, Gheroghe Rentea și Ioan Ardelean. 

”În această frumoasă zi, Ziua Internațională a Femeilor, oferim tuturor doamnelor și domnișoarelor întâlnite câte o floare însoțite un călduros La Mulți Ani! și le transmitem să aibă parte de o primăvară frumoasă și însorită”, a precizat Radu Roca. 

În total, PSD-iștii sătmăreni au oferit circa o mie de garoafe femeilor întâlnite în zona centrală a municipiului Satu Mare. 

15 comentarii

  1. Cucu Răspunde

    Iaca asa se string voturi…”garoafa otravita”…bine ca nu au fost trandafiri rosii ca trebuia sa dea cite 3 bucati.

    • matiz Răspunde

      despre spagile date de teparul Adrian Micle nu mai spune nimeni nimic? Despre conflictul de interese firma vs consilier local, nu depisteaza nimeni nimic? trafic de influenta, santaj si consum de stupefiante.

  2. Votant USR Răspunde

    Garoafe ieftine… daca erau seriosi, ar fi adus niste palmieri din Brazilia. Am auzit ca rezolva seful lor de partid. 🙂

  3. Hmm Răspunde

    Viceprimarul Micle ???? :)))))

  4. graroafa cu doi pitici Răspunde

    Eu văd ca doar ăla mic ,gras si crăcănat si celălalt tot mic si cu moaca de prostovan au împărțit,ceilalți doi deși grizonati ,dar cu o statura si un aspect mult mai masculin doar cărau florile.What ever ,poate așa s-au organizat aia mai vânjoși cară si ăștia mai juma de buletin oferă.

  5. Nelu Sipos Răspunde

    Nu. Teparul Micle!

  6. sorin Răspunde

    Ce frumos e domnu Roca cu fularul acela Burberry. Da asta nu i pentru cand vrei sa-ri tragi un glonte in pielea gatului?

    • hainele imparatului Răspunde

      da de unde ,poate fular Buberry .diferenta dintre zdreanta de la gatul lui Roca si o esarfa originala este de vreo 300 eur ,la fel si puloverul paul&shark made in istanbul unde diferenta e chiar vreo 450.nu mai vorbim de orologiul super lucios “agatat ” la vedere de maneca puloverului.se zice ca marimea orologiului e invers proportionala cu cea a sculei dar la domnul Roca nu are importanta .asa cum bine remarca cineva mai sus fiind mic si cracanat oricum ii ajunge pana la pamant.

  7. Ramona Răspunde

    Doamne ce de frustrati pe aici…felicitari PSD pentru initiativa ! Nu conteaza cat costa floarea oferita ci conteaza gestul ! Multumim !

    • Agentul007 Răspunde

      Măi Eniko, nu ii mai lua apararea la Roca… Stim ca te-a tintit pe vremuri.

  8. Hmm Răspunde

    Roca este in somaj tehnic :))) viitorul viceprimar vine din somaj :)) ca doar e suspendat la Dsvsa :))) unu mic si cracanat linge la Coica orice r@hhhaat :)))

  9. satmarean Răspunde

    Doamne! chiar și un gest frumos se bălăcărește!

    • Cucu Răspunde

      Ha Ha Ha dau pariu ca nu ai fost la manifestatie seara cind se trecea pe linga sediul PSD strigind hotii. Dau pariu ca nu te-a interesat ca omenii astia care dau garoafe acum cu atita inocenta sint sau sustin niste penali. Cita minte trebuie sa ai ?

    • Cum le discutam noi bibicule... Răspunde

      Dar cine a bălăcărit gestul?Te rog frumos da-ne un semn de inteligenta si concentreaza-te !S-a vorbit despre garoafe,țepari,grași,mici,crăcănati,prostovani,haine,ceasuri si eventual despre scula pana la pământ a lui Roca ( asta trebuia sa te flateze).S-a ras mult si o sa se mai rada …inclusiv de cei ca tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.