Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Şef NEPI: Suntem agresivi pe autorizări. Planurile la Satu Mare

proiect nepi satu mareNew Europe Poperty Investments (NEPI) şi-a majorat capitalul social cu aproximativ 72 milioane de euro, iar pe 9 martie vor fi emise şi listate peste 6,84 milioane de acţiuni noi, se arată într-o informare transmisă Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Alex Morar, CEO-ul NEPI, a declrat pentur Capital.ro, că anul acesta firma va fi foarte agresivă pe autorizări, amintind şi de proiectul de la Satu Mare.

La emitere, noile acţiuni vor fi înregistrate ca şi capital subscris şi vărsat, având acelaşi rang de prioritate cu acţiunile deja existente. 
Conform companiei, o parte din fonduri vor fi folosite pentru finanţarea achiziţiilor efectuate. 

„Anul acesta avem în plan câteva tranzacţii mai mari în România. Acum suntem agresivi pe autorizări. Avem 5-6 proiecte în autorizare, printre care pentru centrele comerciale din Târgu Mureş, Satu Mare şi Râmnicu-Vâlcea. Malluri funcţionale de vânzare nu prea sunt care să ne intereseze în acest moment“, a mai spus Alex Morar.

Investitorii de la Mega Mall NEPI Satu Mare sunt în fază avansată cu proiectul de la Satu Mare. Clădirea va fi una modernă, cu două faţade, una către Careiului şi una către Someş. Investitorii s-au angajat să finanţeze în limita sumei de 100.000 de euro proiectul tehnic pentru pasarela pietonală peste Someş.

Noul mall regional de la Satu Mare va avea 28.700 mp. Începerea construcţiei este estimată în acest an şi urmează să îşi deschidă porţile în 2018. Investiţia este estimată la 40 de milioane de euro.

 nepi

nepi1

2 comentarii

  1. laurentiu Răspunde

    Era gata dar keserkeni s-a opus investitiilor NEPI (care au venit acum doi ani!!!). El i-a pus pe consilierii udmr sa voteze impotriva mall-ului- doar nu au uitat satmarenii!

  2. Sorin Răspunde

    Cam multe greșeli din startul articolului.
    “New Europe Poperty Investments” și “CEO-ul NEPI, a declrat pentur Capital.ro”
    Cât va costa execuția pasarelei pietonale peste râul Someș, dacă NEPI finanțează doar proiectul tehnic cu 100.000 de euro??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.