Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Tânăr arestat pentru furt. Era ajutat de doi minori

hoti-minoriUn tânăr de 24 de ani din Pișcolt, județul Satu Mare, a fost arestat pentru 24 de ore de către polițiști, ca urmare a faptului că ar fi participat la comiterea unui furt din locuință, împreună cu doi minori.

Polițiștii Secției Rurale Petrești, au fost sesizați de către un bărbat de 58 de ani din Pișcolt, despre faptul că în perioada cât a lipsit de la domiciliu, între 13 februarie și 7 martie a.c., persoane necunoscute i-au pătruns în locuință și i-au sustras aparatură și obiecte de uz casnic, în valoare de aproximativ 1000 lei.

Ca urmare a activităților desfășurate, materializate în probe administrate în cadrul dosarului penal instrumentat, polițiștii secției rurale au identificat ca principali bănuiți în comiterea faptei, trei tineri din Pișcolt, dintre care unul de 24 de ani iar ceilalți doi, minori, de 12 respectiv 13 ani, în sarcina cărora s-a reținut că în data de 23.02.2017, ar fi pătruns prin forțarea unui geam în locuința victimei,  de unde ar fi sustras un televizor, un DVD player  și alte obiecte de uz casnic. De la cei implicați  a fost  recuperat peste 60% din prejudiciul cauzat.

Tânărul major  a  fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat  magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.