Ultima actualizare: azi, 16:36

Publicitate

Ziua Mamei la Magic Kids. ”Cel mai frumos și scump cuvânt, Ce-l spune omul pe pământ – e mama”

happy kids 8 martie (17)Ziua Mamei este unică și foarte specială pentru toți copiii, inclusiv pentru cei care mai au încă suflet de copil. Serbarea micuților de la Grădinița privată Magic Kids a înduioșat mămicile prezente, care emoționate ascultau poezioarele și cântecelele dedicate zilei de 8 Martie.

 ”Cel mai frumos și scump cuvânt / Ce-l spune omul pe pământ – e mama”, a început povestea, timid primul copil. Prichindeii au cântat în cor melodii prin care mulțumeau fericitelor mămici că le sunt alături. Versurile erau rostite cu sfială și emoție atât în limba română cât și engleză și maghiară, spre satisfacția părinților.

Cu ochii scăldați în soare,

Murmurând cu bucurie,

Cea mai fericită mamă,

Doamne, mama mea să fie”, a rostit emoționat un prichindel de la Magic Kids.

Micul moment artistic s-a încheiat cu dăruirea unor colaje ce aveau fotografiile micuților realizate chiar de ei, dar și cu îmbrățisări și pupături din partea mamelor.

happy kids 8 martie (45)

Și de această dată, Ziua Mamei i-a reunit pe copii și părinți la diverse activități, care împreună au avut de realizat alte colaje cu decupaje, jocul fiind antrenat de educatoarele de la Magic Kids. Micul joc a scos în evidență imaginația micuților care mândri lucrau de zor alături de mamele lor. 

La mulți ani, mămici drage!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.