Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Accident cu peripeții la Satu Mare. Unde au fost chemați polițiștii și SMURD-ul

Un accident cu peripeții s-a produs în această dimineață în municipiul Satu Mare. Astfel, în jurul orei 10.30, la intersecția străzilor Mileniului cu Ceahlăului, lângă Hotel Sport, a avut loc un accident ușor. Practic două mașini s-au tamponat din cauza faptului că șoferul uneia dintre ele nu a acordat prioritate.

În prima fază, cei doi șoferi s-au înțeles amiabil și s-au deplasat împreună la sediul firmei de asigurări a celui vinovat, situat pe Calea Traian, pentru a urma procedurile în astfel de cazuri. Aici, tuturor le-a fost dat să completeze câte un chestionar, atât șoferilor cât și unei femei care era pasager în mașina care se deplasa regulamentar. A fost momentul în care femeia a acuzat dureri la picioare și la cap și a cerut să ajungă la spital.

A fost solicitată intervenția unui echipaj SMURD care a ajuns la fața locului, i-a acordat femeii primul-ajutor după care a transportat-o la spital.

Numai că în astfel de situații, este solicitată și intervenția poliției. Un astfel de echipaj s-a deplasat la sediul firmei de asigurări de pe Calea Traian și a demarat cercetările pentru a fi stabilite cauzele producerii accidentului și cine se face vinovat.

După ce medicii de la Urgență au consultat-o pe femeie s-a constatat că nu suferă de răni grave astfel că a fost lăsată acasă.

Între timp, în urma acestui accident cu peripeții, polițiștii i-au testat pe cei doi șoferi cu alcooltest-ul rezultatul fiind, în ambele cazuri, zero. Dar că șoferului vinovat i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile pentru neacordare de prioritate. A scăpat ca prin urechile acului de dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un comentariu

  1. Nicu Răspunde

    Cu siguranta acuma vrea bani pentru a se impaca cu vinovatul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.