Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Campanie peste aşteptări! Asistenţii vă aduc mii de mulţumiri pentru sprjinul adus copiilor

 

Asistenţii sociali din Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare aduc mii de mulţimiri numeroşilor sătmăreni care s-au implicat în campania de donare de scutece şi articole pentru copiii abandonaţi sau pentru cei proveniţi din familii cu probleme sociale.

Gestul sătmărenilor, care au donat în număr mare, i-a impresionat pe asistenţi.

Redăm mesajul asistenţilor:

Asistentii sociali ai Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, in numele Conducerii, a personalului Sectiilor Neonatologie, Pediatrie Satu Mare si Pediatrie Tasnad, dar mai ales in numele copiilor, va aducem mii de multumiri pentru felul minunat in care ati raspuns initiativei noastre de a sprijini copiii abandonati si cazurile sociale.
Mobilizarea satmarenilor cu suflet mare, atat persoane fizice cat si resprezentanti ai institutiilor si firmelor din Satu Mare, a depasit asteptarile noastre. Satmarenii au dovedit inca o data ca sunt oameni cu spirit civic, implicati in viata comunitatii locale, sensibili si empatici la nevoile acestor suflete nevinovate de copii, pentru care orice gest este semnificativ pentru a beneficia de ingrijiri de calitate la inceputul vietii.
Rasunetul campaniei noastre a ajuns pana departe, in alte judete si chiar peste granitele tarii, semn ca romanii sunt oameni saritori, atenti la semenii lor si darnici.
• De aceea dorim sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat, au donat pentru cauza noastra si au promovat mai departe mesajul nostru, care prezinta o situatie nu doar locala ci chiar generala. Fiecare judet are copii abandonati in spital si copii din familii cu resurse limitate care au nevoie de srijin in unitatile spitalicesti.
Cetatenii fiecarei comunitati suntem responsabili pentru soarta acestor copii, care reprezinta viitorul nostru. Deci nu ezitati sa directionati darul dvs catre cea mai apropiata Sectie de Neonatologie sau Pediatrie pe care o cunoasteti.
Cu pasi mici, se pot realiza lucruri marete! Noi am simtit acest lucru prin numarul mare de donatori care au rezonat cu dorinta noastra de a ajuta!
Gestul dvs speram sa fie rasplatit cu pace si bucurie in suflet, si va dorim Sarbatori Pascale binecuvantate cu sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!
Cu respect si recunostinta,
Conducerea SJUSM si Asistentii sociali

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Bunul Dumnezeu să-i ocrotească pe toți cei ce fac bine! Sărbători frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.