Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Bărbat reținut pentru două furturi din locuințe. A fost ajutat de un tânăr

Un bărbat de 42 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, ca urmare a faptului că ar fi  participat la comiterea a două furturi din două locuințe din Dindești, județul Satu Mare, împreună cu un tânăr de 19 ani.

Ca urmare a activităților desfășurate, materializate în probe administrate în cadrul dosarului penal instrumentat,  polițiștii Postului de Poliție Comunal Andrid  au identificat ca principali bănuiți în comiterea a două fururi calificate din două locuințe,  un tânăr de 19 ani   și un bărbat de 42 ani, ambii din localitatea Dindești.

În sarcina  acestora  s-a reținut  faptul că în cursul lunii ianuarie 2016 ar fi pătruns prin ușa închisă dar neasigurată  în locuința unei consătene, la care au lucrat ca zilieri și au sustras suma de 500 Euro și un laptop.  Tot în sarcina celor doi a fost reținută o a doua faptă de furt calificat, comisă în cursul lunii aprilie 2016  dintr-o altă locuință din Dindești. În acest caz aceștia  ar fi pătruns în locuință prin spargerea unui geam și au sustras suma de 450 lei.

În ambele cauze cei doi au urmărit momentul în care  proprietarii locuințelor erau plecați de acasă.

Bărbatul de 42 ani a  fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.